VEM/MIAMIPIXX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Bajka u stvarnom životu

Victorijina anđelica Jasmine Tookes djevojačku slavila u Hrvatskoj, a sad se udala za osnivača Snapchata

Victorijine anđelice, koje su u Hrvatsku početkom kolovoza stigle proslaviti Jasmininu djevojačku, na Instagramu su se potrudile da baš svi znaju gdje se nalaze. Feštale su od Dubrovnika do Istre, a kako i ne bi kad se njihova prijateljica udaje za milijardera Juana Davida Borrera.

Victorijine anđelice, koje su u Hrvatsku početkom kolovoza stigle proslaviti Jasmininu djevojačku, na Instagramu su se potrudile da baš svi znaju gdje se nalaze. Feštale su od Dubrovnika do Istre, a kako i ne bi kad se njihova prijateljica udaje za milijardera Juana Davida Borrera.

Supermodel Jasmine Tookes udala se za osnivača Snapchata Juana Davida Borrera s kojim je u vezi od 2016. godine. U vjenčanici libanonskog modnog dizajnera Zuhaira Murada, koji je u prošlogodišnjoj eksploziji u Beirutu izgubio kultni atelje, rekla je "da" u Quitu, glavnom gradu Ekvadora. Haljina je inspirirana onom pokojne glumice i monegaške princeze Grace Kelly koja se 1956. godine udala za princa Rainiera.

Jasminin veo bio je dugačak 15 metara, a kako je haljina bila raskošna, odlučila je da neće pretjerivati s nakitom - nosila je samo dijamantne naušnice i zaručnički prsten, a mladoženja je odjenuo Armanijevo odijelo. "Sve je bilo vrlo romantično, s mnogobrojnim cvijećem i svijećama", rekla je Jasmine za američki Vogue.

Par se upoznao prije pet godina, a spojio ih je posao. Naime, Juan je pripremao novi "feature" za tada još revolucionarnu društvenu mrežu Snapchat, a želja mu je bila angažirati Jasmine i njezine prijateljice da o tome obavijeste obožavatelje na svojim društvenim mrežama.

image
Juan David Borrero i Jasmine Tookes
SAF/SPLASH/PROFIMEDIA

"U tom trenutku smo svi bili u Los Angelesu i tada sam otišla na ručak s Juanom i još nekoliko njegovih zaposlenika. Tada me pozvao na rođendansku zabavu koja je bila te iste večeri. Odmah smo shvatili da između nas postoji kemija. Ostali smo u kontaktu, a ostalo je povijest", rekla je Jasmine.

Čitajte i: Poznata manekenka i zaručnica jednog od čelnika Snapchata djevojačku zabavu proslavila u Dubrovniku

Ono što je možda i za našu publiku najzanimljivije je to što je Jasmine svoju djevojačku zabavu odlučila proslaviti u Hrvatskoj. Najljepše žene svijeta prošle su cijelu obalu, partijale su u Dubrovniku, zatim nastavile na Hvaru, a posljednja postaja bila im je Istra. Zabava je početkom kolovoza trajala otprilike šest dana, a Jasmine i njezine prijateljice, poglavito manekenke, sve su vješto objavljivale na društvenim mrežama te hrvatskom turizmu učinile uslugu.

Tookes je objavila možda i najljepšu fotografiju, a kulisa joj je bio balkon dubrovačke vile Orabelle s morem u pozadini koja se savršeno stopila s njezinom plavom satenskom haljinom. S njom su bile Victorijine anđelice Sara Sampaio, Shanina Shaik, Kelsey Merritt i Laisa Ribeiro te prijateljice Rachel Scott, Dena Gallucci i Juliana Borrero.

Posljednje dane provele su u vili Meneghetti u istarskom mjestu Bale, gdje je ovo ljeto bila i zvijezda serije "Bridgertone", glumica Phoebe Dynevor. Manekenka Josephine Skriver objavila je fotografiju s budućom mladom, a njih dvije nazdravljale su domaćim istarskim vinom u midi haljinama cvjetnog printa, a taj trenutak morale su podijeliti i na Instagramu.

"Lice me boli od toga koliko smo se smijale ovog tjedna. Toliko sam sretna što sam ovdje s tobom kako bih proslavila tvoj veliki životni korak", napisala joj je Josephine.

Čitajte i: Kakva razglednica Hrvatske! Victorijine anđelice odlično se zabavljaju u Dubrovniku, na Hvaru i u Istri

Linker
29. travanj 2024 21:32