„jezero Posh”

Victoria i David Beckham zaratili sa susjedima: Zgroženi su i čine sve ne bi li ih zaustavili u naumu

Bivši nogometaš i njegova supruga na ladanjskom posjedu Cotswolds žele iskopati jezero i izgraditi otok u sredini, a susjedi su zgroženi i čine sve ne bi li ih zaustavili

Poslije četiri mjeseca izbivanja obitelj Beckham vratila se kući. Odluku da napuste Miami na Floridi, donijeli su nakon što su u njihovoj domovini popustile epidemiološke mjere. Povratak u Englesku nisu htjeli razglasiti na sva zvona jer su otišli „preko bare” uoči Božića, kad su uvedene vrlo stroge mjere protiv koronavirusa pa taj potez nije dobro odjeknuo u britanskoj javnosti, otkriva „The Sun”.

Odmah po povratku, povukli su se u samoizolaciju na svoje 6 milijuna funta vrijedno ladanjsko imanje u Cotswoldsu. Susjedi su im priredili hladan doček, a razlog je jezero koje 45-godišnji David i njegova dvije godine starija supruga žele iskopati na svom imanju.

image
Radovi su započeli
FOTOGRAFIJE: ANDREW LLOYD/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA ANDREW LLOYD/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Trebalo bi se prostirati na površini velikoj poput tri četvrtine nogometnog igrališta, a na sredini kane izgraditi otok, što je naljutilo starosjedioce. Boje se poplava, smatraju da će golema vodena površina nagrditi krajolik i pokušali su ih zaustaviti ulažući prigovore lokalnim vlastima. Naposljetku je „jezero Posh”, kako su ga susjedi posprdno nazvali, dobilo zeleno svjetlo: zaključeno je da će omogućiti veću bioraznolikost u tom kraju, uz uvjet da se David i Victoria po njemu ne voze gliserom nego veslaju u čamcu.

image
FOTOGRAFIJE: NJ/BACKGRID UK/PROFIMEDIA NJ/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Sindrom 'praznog gnijezda'

Projekt na imanju razlog je više da se vrate kući, a kako će se njihova mlađa djeca idući tjedan vratiti u školu, potrebno im je malo vremena kako bi se s opuštenog, američkog, prebacili na britanski stil života. Najstariji Brooklyn (22) ostao je u Americi jer želi biti sa zaručnicom, glumicom i manekenkom Nicolom Peltz (26). Čini se kako bi 18-godišnji Romeo mogao slijediti njegov primjer, ali ako i napusti dom, vjerojatno neće otići daleko.

Mnogi misle da su mama i tata Beckham zaslužni za njegov uspjeh, no Romeo je sve samo ne razmaženo derište

Mladić, naime, izlazi s vršnjakinjom, britanskom manekenkom Mijom Regan koju nije vidio dok je s obitelji boravio u Miamiju. Jako su zaljubljeni, ali za sada ne pomišljaju na zajednički život. Budući da se bliži vrijeme kada će svi njihovi „ptići” napustiti dom slijedeći primjer najstarijeg brata, Victoriji i Davidu potrebna je „zanimacija” kojom će se zatomiti tugu. Vjerojatno zato su se dosjetili kopanja jezera, što god susjedi mislili o tome.

Najuže hlače ikad! Victoria zablistala u riskantnim hlačama i dokazala da je kraljica elegancije

Linker
20. travanj 2024 06:58