Getty Images
nije joj lako

Victoria Beckham se u sve miješa: Izabrala joj je haljinu za zaruke, a želi dizajnirati i vjenčanicu

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham se zaručio, a obitelj se već priprema za slavlje. Posebno važnu ulogu zadala je buduća svekrva, inače i slavna modna dizajnerica.

"Prije dva tjedna zaprosio sam svoju srodnu dušu i ona je rekla da. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji muž i otac. Volim te, dušo", napisao je Brooklyn Beckham na svom Instagram profilu i objavio svijetu kako će uskoro zasnovati obitelj.

Glumica koja je starija od njega četiri godine i najstarije dijete slavne britanske obitelji svečano su objavili kako će uskoro reći sudbonosno 'da'. Majka Victoria nije skrivala sreću, ali i želju da ima i važnu ulogu...

"Najuzbudljivija vijest! Ne možemo biti sretniji. Želimo vam puno ljubavi i život pun sreće", napisala je na svojim društvenim mrežama.

Kako je izvan sebe od sreće objavila je buduće mladence u društvu svojih roditelja, majke Jackie i oca Tonyja Adamsa.

instagram Victoria Beckham

Buduća mladenka odjenula je haljinu svoje buduće svekrve. Riječ je o asimetričnoj žutoj midi haljini s volanom koja je trenutno na sniženju. Inače stoji oko 12 tisuća kuna, a sada se na stranici Net-a-Porter može nabaviti za šest tisuća, a mnogi ne sumnjaju da će joj slavna svekrva poželjeti dizajnirati i haljinu za najsretniji dan.

net-a-porter

Vjenčanje iz vedra neba

Sve djevojke zavodnika Beckhama: Nakon turbulentnih veza i vezica, slomljeno srce liječi s glumicom koja je ista njegova majka

Prsten kojim je Brooklyn zaprosio Nicole koštao je 1,3 milijuna kuna. Prohodali su u listopadu prošle godine, vezu objavili u siječnju, a u ožujku se uselili u zajednički stan u New Yorku. Nicolin otac američki je milijarder Nelson Peltz. Slavna manekenka najmlađa je od osmero braće i sestara. Glumila je u filmu "Transformers: Age Of Extinction."

Čitajte i:

Victoria oduševljena jer se nestašni sin 'smirio'! Brooklyn zaručio kći milijardera nakon kratke veze

Brooklyn konačno stigao: Nastariji Beckhamov sin otkrio gdje je otputovao bez djevojke

Kći milijardera osvojila obitelj: Stroga Victoria konačno odobrila vezu mladog Beckhama!

Linker
18. travanj 2024 05:25