pravi odmor

Victoria Beckham otkrila što su sve radili u Hrvatskoj pa priznala: "Malo previše votke..."

Iako isprva nisu željeli da ih se fotografira u Hrvatskoj, sad je Victoria sama objavila fotografije i snimke s odmora.

Nakon što su izbjegavali fotografe i tražili diskreciju na svakom koraku, supružnici Beckham konačno su odlučili pokazati svijetu kako se zabavljaju na svom odmoru u Hrvatskoj.

Dizajnerica i bivša pjevačica Victoria Beckham na svom je profilu na Instagramu objavila niz fotografija i snimaka s kojih se vidi da su iskoristili svaku sekundu u našoj domovini.

Tako se na fotografiji koju je objavila njen suprug, bivši engleski nogometni reprezentativac David Beckham, široko smiješi dok ga grli njihova kći Harper Seven.

Na Storyjima koje je Vicky objavila vidi se da se njihov sin Cruz zabavljao SUP-om, ali i skakanjem sa stijena u more, dok su ona i David uživali u piću i zabavi u pidžamama.

"Otmjene pidžame i malo previše votke", priznala je dizajnerica u jednom Storyju.

image

Victoria i David Beckham

INSTAGRAM

Podsjetimo, Beckhami su u Hrvatsku stigli početkom tjedna. Zadržali su se oko dubrovačkog područja te su odsjeli u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu. Mediji su izvijestili i da su posjetili restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je da ih nitko ne fotografira.

image

Cruz Beckham

INSTAGRAM

Inače, kompleks Lopud 1483 nekada je bio franjevački samostan koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg. Cijena noćenja u kompleksu iznosi 1400 eura, a najam za jedan dan je 10.000 eura za deset osoba.

image

David Beckham

INSTAGRAM

Linker
20. travanj 2024 01:09