Profimedia, TEMP Sipa Press
MAMA KOJA MISLI NA SVE

Victoria Beckham je zaštitila ime kćeri kao intelektualno vlasništvo

Svojim novim poslovnim potezom Victoria Beckham je dokazala da razmišlja nekoliko koraka unaprijed i baš ništa ne prepušta slučaju.

Naime, poznata britanska dizajnerica prijavila je ime svoje petogodišnje kćeri Harper kao intelektualno vlasništvo u Britaniji, ali i u Europi. Tako će malena Harper, jedina kćer slavnih Beckhamovih koji uz nju imaju još tri sina, moći lansirati brend pod vlastitim imenom. Njezina majka smatra da bi to mogao biti brend igračka ili pak modna linija. Također, Victoria Beckham ju je ovim potezom zaštitila i od mogućnosti da itko nastupa u glazbi, filmu ili na televiziji pod njenim imenom Harper.

I think they love him! We you @davidbeckham X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Prema navođenju BBC-a aplikacija je predana 22. prosinca 2016., a Victoria se u njoj navodi kao vlasnik prava te kao skrbnik i roditelj. Tako je bivša članica grupe Spice girls postala jedina osoba koja može lansirati brend pod imenom Harper Beckham, a koji bi mogao obuhvaćati od dječjih igračaka do kreme protiv bora.

Mummy and me x vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ovim potezom je cijela obitelj Beckham odnosno njihovo ime zaštićeno kao intelektualno vlasništvo. David Beckham je to učinio 2000., a Victoria 2002., dok su starije sinove Brooklyna (18), Romea (14) i Cruza (12) podnijeli prijave već prije.

Linker
25. travanj 2024 21:44