ZVIJEZDE SE NE VOLE

Victoria Beckham je u modnom ratu s dizajnericom Stellom McCartney

Situacija je zakuhala nakon što je jedna od Stellinih vrhunskih stilistica Jane How odlučila više surađivati s Victorijom.

Victoria Beckham (48) navodno je u rivalstvu s modnom dizajnericom Stellom McCartney. Navodno, 50-godišnja Stella nije baš zadovoljna nakon što je jedna od njezinih vrhunskih stilistica Jane How odlučila više surađivati s bivšom Spice Girl Victorijom.

Navodno je Jane treća osoba koja je prešla na posao u Victorijinom timu. Čini se da Stella smatra i da ju je dosta imena s A-liste i zvijezda koje su nosile njezine kreacije napustilo zbog Victorije.

"Svi u njezinu uredu raspravljaju o činjenici da Jane više nije sa Stellom‘‘, navodi izvor za The Sun.

Po svemu sudeći, izgleda da je njihovo rivalstvo doista intenzivno i da obje modne dizajnerice uživaju u ‘zdravoj konkurenciji‘, jer time motiviraju jedna drugu. Međutim, prema navodima drugog izvora, njihovo rivalstvo zvuči smiješno.

‘‘Reći da postoji neko profesionalno rivalstvo na najvišoj razini je podcjenjivanje. Obje su jako uspješne, naporno rade i talentirane su‘‘, naveo je drugi izvor.

‘‘Izuzetno se poštuju. Ali na radnom mjestu postoji poprilična napetost‘‘, dodao je.

Inače, poznata Spajsica oduvijek je poznata po svojoj vitkoj liniji koju održava godinama, a nedavno je njezin suprug David Beckham otkrio da ona svaki dan jede isto jelo već 25 godina. Vjerovali ili ne, ribu na žaru i povrće kuhano na pari.

Iako je sama ljubiteljica ultra vitkog izgleda, Victoria je u novom intervjuu za britansko izdanje Grazije izjavila da je želja za mršavošću vrlo staromodni način razmišljanja te sada shvaća da žene žele imati obline. Upravo s tom mišlju stvorila je novu kolekciju za oblikovanje tijela VB Body koja, kako kaže, posebno dobro izgleda na zaobljenim tijelima.

"To je staromodan stav, želja da budemo jako mršave. Mislim da žene danas žele izgledati zdravo i imati obline. Žele imati grudi i guzu", poručila je Spajsica.

Linker
25. travanj 2024 04:10