BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Još nije zacijelila

Victoria Beckham je hrabro progovorila o rani iz djetinjstva koju je rado podijelila s Harper

U emotivnoj ispovijedi za Vogue Australija vlasnica modnog carstva Victoria Beckham otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja u školi jer je bila drugačija i da u djetinjstvu nije imala previše prijatelja.

Bivša članica popularne grupe "Spice Girls", Victoria Beckham otkrila je da je kao djevojčica trpjela nasilje od strane svojih vršnjaka u školi, a zbog toga je dugo patila i imala manjak samopouzdanja. Zbog toga je s Harper imala važan razgovor i dala joj do znanja da uvijek razgovara s tihom djecom u školi jer ona u pravilu najviše pate.

"U školi sam bila vrlo tiha i nisam imala puno prijatelja, a sad shvaćam da sam zapravo trpjela nasilje. Ne želim da se nitko osjeća poput mene u toj ionako ranjivoj dobi zato sam kad je Harper krenula u školu imala važan razgovor s njom i rekla sam joj: 'Ako ikada budeš na igralištu i primijetiš djevojčicu koja stoji sama postrani, pitaj je da se igra s tobom jer tvoja majka jednom davno bila ta djevojčica. Htjela sam da to osvijesti i želim da nitko nije usamljen kada je Harper blizu. ', naglasila joj je ponosna mama.

various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 520291712, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

David Beckham (davidbeckham / 30.05.2020): Saturday sunshine walk but someone isnt overly impressed with my hat I obviously love it @victoriabeckham,Image: 535740922, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia
Romantična šetnja supružnika pokraj njihove kuće na selu...

Vlasnica modnog carstva dobila je zeleno svjetlo da se ubaci u beauty industriju čak i preko 'bare'. Tamo su Beckhamovi jako cijenjeni, a već sad Victoriji je pošlo za rukom da sa svojom kozmetikom postane hit na međunarodnom tržištu.

Ovo je slamka spasa za Victoriju koja je navodno u četiri godine nagomilala 42 milijuna funti gubitka dok se dokazivala svijetu kao modna dizajnerica.

"Blagoslovljena sam jer imam prekrasnog supruga i lijepu, zdravu i sretnu djecu", izjavila je jednom prilikom popularna dizajnerica i dodala kako unatoč natrpanom poslovnom rasporedu njih dvoje uvijek pronađu vremena za sebe. 'David i ja nemamo što dokazivati. Volimo se, podržavamo se i snažni smo i kao partneri i kao roditelji', rekla je, a svojim novim poslovnim potezom želi stvari okrenuti u svoju korist.

various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 518586813, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Victoria s djecom koji su joj uvijek bili najvažniji na listi prioriteta

Čitajte i:

Nitko nije ni slutio u kakvim je poslovnim problemima Victoria Beckham

Ljubav jača od svih skandala: Beckhamovi slave 20 godina braka

Victoria Beckham pije 'vodu punog Mjeseca', saznajte kakav utjecaj ima na tijelo

Linker
16. travanj 2024 16:22