Victoria pozira uz slavnog košarkaša
 Instagram/privatni album
kakav spoj!

Victoria Beckham ipak se zna zabavljati!

Victoria Beckham (43) udružila je snage s najpoznatijim košarkašem svijeta Shaquille O'Nealom (46) reklamirajući njegovu liniju za Reebok, a u tandemu su gostovali u talk showu Jamesa Cordena.

Poznata bivša pjevačica s uspješnim modnim carstvom Victoria Beckham, nevoljko je priznala kako ide na kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja sljedeći mjesec.

'Cijela zemlja je presretna zbog kraljevskog vjenčanja. Tako su preslatki i sretni kada su zajedno, naravno da to treba slaviti', rekla je Victoria koja ipak neće dizajnirati njezinu vjenčanicu. 'Nažalost ne, ali sigurna sam da će kao mladenka izgledati nevjerojatno', dodala je.

Dan kasnije bila je odlično raspoložena u u talk showu Jamesa Cordena gdje je gostovala uz Shaquille O'Neila, a otkrila je da njezin suprug David Beckham unatoč što je najdivniji čovjek na svijetu ima jednu manu - stalno gubi novčanik, čak i onaj s lancem.

Victoria je dizajnirala novu kolekciju Reeboka koja je posvećena velikanu košarke. Poslovni suradnici odlično su se zabavljali tijekom showa, a napravili su cijeli editorijal urnebesnih fotografija.

Instagram/privatni album
Victoria pozira uz slavnog košarkaša

Chose today not to wear heels?? @shaq @reebok #ReebokxVictoriaBeckham

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Najzabavniji trenuci su bili kada je Victoria zakucavala koševe s njegovih ramena, a razlika u visini došla je do izražaja dok su šetali hodnikom.


Slam dunk! @shaq @reebok #ReebokxVictoriaBeckham

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)



'Baš sam izabrala dan kad nisam obukla potpetice', napisala je Victoria uz svoje objave na Instagramu jer je shvatila da je ipak mogla malo smanjiti razliku u visini. Naime, Victoria je visoka 163 centimetara dok je O'Neal visok 213 centimetara.

@shaq @j_corden @latelateshow x #ReebokxVictiriaBeckham

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Linker
24. travanj 2024 16:56