Davor Matota
opuštene i zadovoljne ulovom

Veselo na špicu: Željka Ogresta i kći Marta ukrale vrijeme za šoping i promenadu

Otkako je televizijske kamere zamijenila radijskim eterom, novinarku Željku Ogrestu (55) više ne viđamo često u javnosti. Naš ju je fotograf zatekao na zagrebačkoj špici u opuštenoj šetnji s kćerkom Martom.

Baš je sunce provirilo kroz oblake koji cijeli svibanj nisu napuštali metropolu, kad smo na špici zatekli poznatu TV i radijsku voditeljicu Željku Ogrestu i njezinu kći, srednjoškolku Martu. Opuštene, ležerno odjevene i nasmijane švrljale su po dućanima, a dobro raspoložena majka kćeri je ispunila i šoping želju.

Petnaestogodišnjakinja je bila odjevena u sivu trenirku i žarko narančastu majicu, te je nosila bijele, trenutačno jedne od najtraženijih tenisica brenda Adidas, a majka, koja je pristala i ponosno pozirati uz svoju tinejdžericu, pokazala je da prati modne trendove. Izgledala je vitko i u formi u uskim crnim trapericama, neporubljenim, te bezvremenskom modelu gornjeg dijela trenirke s potpisom Fred Perry. I ona je nosila snježno bijele tenisice koje su izgledale besprijekorno, kao da ih je obula prvi put.

Spica / Zagreb 25.05.2019. / foto: Davor Matota / Zeljka Ogresta i kcer Marta
Davor Matota

Kći Marta najmlađe je dijete u obitelji Željke Ogreste i novinara, urednika i producenta Dubravka Merlića. U braku koji su ozakonili 1990. godine, dobili su i kćer Maju, koja se rodila ubrzo nakon njihova vjenčanja, a četiri godine kasnije stigao im je i sin Matej.

Spica / Zagreb 25.05.2019. / foto: Davor Matota / Zeljka Ogresta i kcer Marta
Davor Matota /
Željka Ogresta i kći Marta

Željku Ogrestu publika najviše pamti po talk showu zanimljivog formata Piramida, projektu na kojem je radila zajedno sa suprugom. Godine 2016. okrenula se projektu Dva: jedan, a u kojem su gosti bili vrhunski hrvatski sportaši. Danas vodi i talk show “Homo sapiens” na Drugom programu Hrvatskog radija, a temelji ga na životnim pričama osoba iz hrvatskog javnog života.

Linker
25. travanj 2024 11:24