Vedran Peteh
nova gloria donosi

Veronica i Andrea Bocelli: U toskanskom domu slavnog tenora

Uoči nastupa u Zagrebu slavni talijanski tenor otvorio je vrata svoga doma i studija, u kojem je nedavno snimio duet s Edom Sheeranom, te nam pokazao prostranstva na kojima i dalje uživa u jahanju - iako je lani doživio umalo kobni pad s konja, a ove će godine proslaviti 60. rođendan.

Glasni lavež iz kuće Andree Bocellija (59) prvi je znak dobrodošlice u dom slavnog talijanskog tenora. Labrador Chopin, nazvan po pjevačevom omiljenom skladatelju, i mješanka Saetta, koja je ime dobila jer je brza i neuhvatljiva poput munje, čuvari su njegove vile s trideset soba i vanjskim bazenom u živopisnom toskanskom mjestašcu Forte Dei Marmi. Bocellijev dom, u kojem živi sa suprugom Veronicom (36) i kćerkicom Virginijom (5), nalazi se u prvom redu do mora i samo ga cesta dijeli od pješčane plaže na kojoj se ležaljka na vrhuncu ljetne sezone plaća 150 eura.

Razgovarali smo u njegovom studiju, u kojem je u prosincu snimio duet “Perfect Simphony” s britanskom pop-zvijezdom Edom Sheeranom, a nakon toga nam je organizirao posjet obiteljskoj vinariji i restoranu u rodnom Lajaticu, stotinjak kilometara udaljenom mjestašcu u samom srcu Toskane.

U novom broju magazina Gloria, koji je u prodaji od 15. veljače, pročitajte veliki intervju s opernim pjevačem te zavirite u njegov raskošan dom koji dijeli sa suprugom, kćerkicom i svojim ljubimcima.

U novom broju Gloria čitateljima daruje knjižicu 'Moć nesavršenstva' za umijeće življenja doktorice Brené Brown.

Linker
17. travanj 2024 06:20