Privatni album
Vikend za pamćenje

Veliko slavlje u obitelji Pamele Ramljak: 'Danas sam druga osoba'

Točno 200 injekcija protiv zgrušavanja krvi zbog trombofilije morala je primiti pjevačica Pamela Ramljak na samom početku trudnoće a Antunom, ne bi li bila sigurna da će ovaj put, nakon gubitka prve bebe, trudnoću iznijeti do kraja. Najveća želja ostvarila joj se prije točno godinu dana, kada je na svijet donijela zdravog sinčića koji je njoj i njezinom suprugu Mladenu Salajsteru promijenio živote. Protekli je vikend bio u znaku slavlja prvog rođendana njihovog princa, a Pamela je za portal Gloria.hr otkrila kako se provelo poveće društvo, kakav je Antun kao beba te kako izgleda njezin život otkako je postala majka.

'Uoči slavlja jurila sam s jednog kraja grada na drugi, torta, baloni… no na kraju je proslava prošla baš kako sam zamišljala, na mjestu na kojem smo se Mladen i ja vjenčali, u zagrebačkom restoranu Lido uz tridesetak uzvanika', otkrila nam je 38-godišnja pjevačica Pamela Ramljak u čijem se intimnom krugu prijatelja našla i jedna poznata mama s kojom ju je spojilo majčinstvo – Mirna Maras, koja ima kćerkicu Meri.

'Antun je bio odlično raspoložen, zaspao je dvaput na dvadeset minuta, ostatak je vremena uživao u neizmjernoj pažnji svih koji su mu došli na rođendan. Moji roditelji na žalost nisu mogli doći, ali je tu bio Mladenov tata pa su se tako okupile tri generacije Salajstera', ispričala je Pamela.

Privatni album

Antun je, kaže, zdrav k'o drijen'. 'Sav trud oko brige za Antuna se isplatio. Na početku mi je bilo jako teško oko dojenja, gotovo mjesec dana smo se mučili, ali svi su me bodrili da izdržim i uspjela sam. Danas Antun sve jede, i uz redovite šetnje, niti prehlađen nije bio', priča sretna mama. Najbolje savjete oko odgoja daju joj, rekla, sestrične, njih čak 11, koje sve imaju malu djecu! 'Stalno smo na WhatsApp-u, za sve što trebamo', kaže pjevačica.

Privatni album

Oko Antuna i kućanstva najviše joj pomaže suprugova sestra Ivana koja živi u Zagrebu i koja Antuna čuva nekoliko puta tjedno. Suprug je također u potpunosti uključen u odgoj, no budući da radi, brigu oko kućanskih poslova uglavnom preuzima Pamela. 'Ja radim samo vikendima, i to otkako je Antun napunio četiri mjeseca. Predah ću uzeti tek sada, kad nastupa vrijeme korizme. To ću vrijeme iskoristiti za renoviranje stana', rekla je Pamela i opisala kako je izgledao prvi rastanak od četveromjesečne bebice. 'Krenula sam s bendom na nastup u Crikvenicu, došli smo do prve benzinske nakon Zagreba i već je Mladen zvao s pitanjem što da učini, jer Antun jako plače', rekla je Pamela kroz smijeh i dodala da ju je srce tada zaboljelo, no i da je nakon toga svaki put bilo sve lakše. Želja joj je, kaže, barem još jedno dijete.

Privatni album
Tri generacije Salajstera - Pamelin suprug Mladen, sinčić Antun i ponosni djed

'Najteže mi je padao nedostatak vremena za neke moje stare rituale, no nekako sam se pomirila s tim, sreća koju u život donese dijete nadomješta sve. Ovih mi pak dana nedostaje naš pas jer smo ga nedavno, zbog Antuna, na neko vrijeme morali dati na čuvanje. Bilo je nezgodnih situacija između njih, pa nisam htjela riskirati da ga pas gricne', govori Pamela i hvali svog jednogodišnjaka: 'Hoda već otkako je napunio devet mjeseci, živahan je, energičan, ali mio. Ima mišiće na tatu i voli loptu'.

I nju je, kaže, majčinstvo promijenilo kao osobu: 'Druga sam osoba, shvatila sam koliko su neke stvari trivijalne, osobito vezano uz posao. Ona pitanja hoće li pjesma proći ili neće, nema tu više one strepnje, straha. A vrijeme, vrijeme mi tako brzo prolazi da želim biti 100 posto uz dijete barem prve dvije, tri godine', rekla je.

Pamela će uskoro u svijet pustiti novi singl, pjesmu 'Nikada'. Na projektu je radila sa skladateljem, tekstopiscem i producentom Antom Pecotićem i Shallom iz Connecta i, kako najavljuje, možemo očekivati nešto posve drukčije od svega što je do sada radila.

Linker
18. travanj 2024 08:33