40. rođendan

Veliko slavlje trudne Petre Nižetić: Ovo je najljepši dar koji žena može poželjeti!

Nekadašnja televizijska voditeljica te producentica i danas prima čestitke za njezin okrugli rođendan koji je proslavila ovog četvrtka, a tim je povodom prvi put pokazala trudnički trbuščić

-”Ovo je drugi put da slavim svoj b' day dok sam trudna i to je najljepši dar koji žena može poželjeti – tim se riječima zahvalila poznata Splićanka brojnim čestitarima na lijepim željama za njezin veliki dan, 40.rođendan, koji je dodatno uveličala najljepšim dokazom o svom blaženom stanju. Kako smo ekskluzivno objavili prije desetak dana, Petra Nižetić čeka svoje drugo dijete, a sada je napokon i sama potvrdila radosnu vijest koju je dugo držala samo za najužu obitelj i prijatelje.

Poznata Splićanka čeka drugo dijete! Trudnoću provodi u selu u Dalmatinskoj zagori, odakle se doselila iz Amerike

Sudeći prema fotografiji koju je podijelila, buduća mama i novu trudnoću podnosi odlično, a nedvojbeno je da je tajna u njezinoj "blaženoj" zen formuli. Petra se, naime, i ovog puta na neko vrijeme skinula s društvenih mreža, baš kao što je to napravila i dok je bila trudna sa sinčićem Jozom. Iznimka je njezina rođendanska objava na Facebooku, što je razumljivo s obzirom na jubilarni rođendan.

image
FOTOGRAFIJE: Facebook

­'Danas se navršava 30. tjedan mog blaženog stanja. Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku..manje više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima zen'- izjavila je Petra prije dvije godine.

image
Petra i Frane na dan vjenčanja
FOTOGRAFIJE: JOSKO PONOS/ CROPIX

Sestra pjevača Luke Nižetića i njezin godinu dana mlađi suprug Frane Mastelić malenoj se prinovi nadaju već u travnju i to samo nekoliko tjedana prije drugog rođendana njihovog sinčića Joze. Par koji je 2016. započeo život u San Franciscu gdje je Petrin suprug osnovao građevinsku tvrtku, od njezine trudnoće puno vremena provede i u njihovom drugom domu u sinjskom selu Brnaze.

Petra Nižetić progovorila o mentalnim problemima: 'Nema majke koja nije prošla kroz neki težak period'

Linker
21. travanj 2024 08:16