Nives Celzijus čita knjigu na svojoj terasi
 Instagram
Koronavirus promijenio sve

Veliki životni zaokret Nives Celzijus: 'Nikad ne bih rekla da ću ovo i ja napisati...'

Glazbenica Nives Celzijus tijekom epidemije koronavirusa živi u novoj realnosti, suočila se s novom rutinom i nekim novim radostima. Umjesto cipela, danas najviše cijeni dobar komad mesa. Tko bi joj zamjerio!?

Pjevačica Nives Celzijus tijekom koronavirusa živi u novoj realnosti, i ona se suočila s novom životnom rutinom. Ta rutina sastoji se od kave, treninga, škole, čišćenja, knjiga. Otkrila je da joj je sada najveći razlog za uređivanje - dostava. Dostavljene su joj danas velike količine mesa, a ne sumnjamo da će ih ova vrsna kuharica znati dobro iskoristiti.

Nives Celzijus pokazala svoje najveće blago: Tasha je izrasla u pravu ljepoticu

Danas se pjevačica uređuje zbog dostave hrane.

"I tako sam si jutros poremetila novonastalu dnevnu rutinu: kava, trening, škola, ručak, čišćenje, knjiga, trening, večera, televizija, krevet... Malo sam se za promjenu uredila, ako promjenu iz pidžame u nešto najviše nalik pidžami i počešljanu kosu možemo nazvati sređivanjem. Razlog - dostava. Ne moraju baš nepoznati ljudi vidjeti ono najgore od mene", počela je Celzijus jutarnju Instagram ispovijed.

Nema više želju za cipelicama i torbicama

"U ovoj situaciji nikakve cipele i torbice ne mogu zamijeniti dobar komad mesa, a ovdje je toliko dobrih komada da ne znam što bih prije pripremala za ručak. Eto, nikad ne bih rekla da ću ovo i ja napisati, ali tako je. Trenutno me drži osjećaj da više nikada u životu neću poželjeti kupiti novi par cipela. Čak mi se pomalo i gade. Žene, da li vi dijelite iste osjećaje", pitala je svoje pratiteljice Celzijus. Ni njoj, izgleda, nije lako.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
19. travanj 2024 10:59