FRANK ARCURI/AVALON/PROFIMEDIA
DUGOTRAJNA PARNICA

Veliki preokret koji nitko nije očekivao! Johnny Depp dobio presudu protiv bivše supruge Amber Heard

Iako se do sada činilo kako Johnny Depp gubi u brakorazvodnoj parnici, čini se da je njegova bivša supruga Amber Heard ipak zakazala u korist glumca.

Iako se do sada činilo kako Johnny Depp gubi u brakorazvodnoj parnici, čini se da je njegova bivša supruga Amber Heard ipak zakazala u korist glumca.

Glumac Johnny Depp je u dugotrajnoj brakorazvodnoj parnici s bivšom suprugom Amber Heard ipak dobro prošao.

Samo godinu dana nakon što se bivši par vjenčao 2015. godine, glumica je podnijela zahtjev za razvod braka i optužila Deppa za nasilje.

Njegovi odvjetnici negirali su optužbe tvrdeći da glumica samo pokušava profitirati financijskom odštetom. U međuvremenu je postignuta nagodba od sedam milijuna dolara, za koje je Amber tvrdila da će ih donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dječjoj bolnici u Los Angelesu.

image
Par se vjenčao 2015.
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Od samog početka Deppov odvjetnik Andrew Caldecott tvrdi kako je obećana donacija proračunata i manipulativna laž te da Heard od samog početka želi "uništiti Deppa", a sada glumac pokušava saznati je li Amber ispunila obećanje.

Caldecott također tvrdi kako je dječja bolnica u Los Angelesu 2019. pisala Deppovom poslovnom savjetniku obavijestivši ga da nisu primili nikakva plaćanja.

Čitajte i: Sud je rekao svoje: Johnny Depp izgubio u pravnoj bitci stoljeća, ostala mu etiketa zlostavljača

Zahtjev Deppovog pravnog tima njujorški sudac je sada djelomično usvojio, a Američka unija za civilne slobode morat će objaviti dokumente koji će potvrditi je li Heard ispunila svoj dio nagodbe.

Ispostavi li se da nije, Depp i njegov odvjetnički tim imat će snažan dokaz protiv nje.

Podsjećamo, tri godine nakon što je postignuta nagodba 2016., Depp je tužio britanski tabloid The Sun koji je pisao kako je glumac zlostavljao Amber. Došlo je do suđenja koje je 2020. Depp izgubio jer je sudac londonskog Visokog suda zaključio kako je glumac više puta napao svoju bivšu partnericu te ju doveo do toga da strahuje za vlastiti život.

image
Obožavatelji Johnnyja Deppa podnijeli su peticiju protiv Amber Heard.
YOUTUBE/UNBOXPHD/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Konačno je popustio! Johnny Depp napravio potez koji od njega nikako nismo očekivali

Depp je tada morao podnijeti ostavku i odreći se uloge Grindelwalda u nastavku filma Fantastic Beasts, a njegovi obožavatelji su na internetu čak pokrenuli peticiju da se Amber Heard ukloni iz glumačke postave filma Aquaman.

Linker
08. svibanj 2024 02:36