Profimedia, TEMP Rex Features
Baka Meryl

Velika sreća: Slavna glumica ima novu važnu ulogu u životu

Kćer slavne glumice prošlog se ljeta zaručila na našoj obali, a nakon radosne vijesti da čekaju bebu, u obitelji je sada sreća potpuna jer je na svijet došao maleni dječak.

Oskarovka Meryl Streep je dobila novu životu ulogu - postala je baka. Njezina najstarija kćer Mamie Gummer (35) rodila je svoje prvo dijete sa zaručnikom Meharom Sethijem, a ujedno je to i prvo unuče slavne glumice. Ime malenog dječaka još nije poznato, a Mamie, koja je poznata po ulozi u seriji 'True Detective', se zaručila u kolovozu prošle godine. Zaručnik je veliko pitanje postavio dok su bili na odmoru u Hrvatskoj, točnije u Opatiji te je nekoliko mjeseci kasnije stigla vijest da očekuje dijete. Prije Sethija, Mamie je bila u braku s Benjaminom Walkerom gotovo dvije godine dok se 2013. godine nisu razišli.

Meryl Streep and Don Gummer attend the European Premiere of
Profimedia, Uppa entertainment

U rujnu prošle godine Meryl je proslavila 40 godina braka sa suprugom i kiparom Donom Gummerom s kojim slavi svoje poslovne i privatne uspjehe. Uz Mamie, roditelji su i najstarijeg sina Henryja (39), kćeri Grace (32) te Louise (27). Streep pamtimo po mnogim filmskim ulogama, a prošle se godine pridružila i ekipi hit serije 'Big Little Lies' u drugoj sezoni gdje glumi zajedno s Reese Witherspoon i Nicole Kidman.

Novopečena majka krenula je glumačkim stopama svoje mame, a koliko su slične vidljivo je na fotografijama.

Mamie Gummer
'True Detective' TV Show Premiere, Arrivals, Director's Guild of America, Los Angeles, USA - 10 Jan 2019, Image: 406454395, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Meryl Streep
HBO 'Big Little Lies' TV Show Panel, TCA Winter Press Tour, Los Angeles, USA - 08 Feb 2019, Image: 412813610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
16. travanj 2024 22:20