Potvrđeno kumstvo

Velika čast u ime prijateljstva: Izabel i Mateo Kovačić imaju razloga za slavlje sa svojim prijateljima iz djetinjstva

Naš nogometaš i njegova supruga bili su kumovi na vjenčanju njegova prijatelja iz djetinjstva, bilo je to uzvraćeno kumstvo, jer je mladoženja stajao uz Matea 2017. kada se vjenčao sa svojom Izabel.

Jedan od omiljenih parova na nogometnoj sceni, Mateo i Izabel Kovačić imaju razloga za slavlje, naime bili su kumovi Mateovom prijatelju iz djetinjstva Marinu Miletiću i njegovoj odabranici Sari. O svemu se Mateo pohvalio na Instagramu, obavivši nekoliko fotografija, koje možete vidjeti ovdje.

"Bila nam je čast biti pored vas kao kum i kuma na najposebniji dan vaših života. Volimo vas i želimo vam sve najbolje", napisao je Mateo kraj fotografija. Ovo je potvrđeno kumstvo, jer je Marin bio vjenčani kum Mateu. Nogometaš mu je sada uzvratio kumstvo, a mladenka je tu čast ukazala Izabel.

image
Mateo i Izabel vjenčali su se u Sesvetskim Selima
RONALD GORSIC/CROPIX

Na fotografijama iz crkve kumovi u pozirali zajedno, dok je Mateo u naručju držao njihova sina Ivana. Dva para za ovaj svečani trenutak posebno su blistala. Kumovi su bili elegantni u crnom, Mateo u klasičnom crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir-mašnom, Izabel je nosila crnu haljinu s detaljima od perja i bez naramenica. Sina koji će uskoro proslaviti godinu dana, obukli su u bijelo.

Čitajte i: Izabel i Mateo Kovačić izvan sebe od sreće! Pljušte čestitke, a oni poručuju: ‘Spremni smo!‘

Velikodušni prijatelji

Meteo i Izabel zbog posla život grade u Engleskoj, ali njeguju čvrste veze s domovinom, tako su se protekle godine vratili u Hrvatsku kako bi bili s bližnjima. Iako su tijekom početka epidemije koronavirusa boravili u Londonu, nakon razornog zagrebačkog potresa Mateo i Izabel nisu dvojili. Odlučili su se vratiti kući svojim obiteljima i prijateljima kojima je trebala pomoć.

"Trenutno smo u Zagrebu i moram priznati kako smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć", kazala je tada Izabel prilikom razgovora za Gloria.hr.

Kovačići su se vjenčali 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je Izabel pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Izabel je vjenčana kuma bila njezina najbolja prijateljica Ena Cupać. Nakon svadbe Kovačići su na bračno putovanje odlučili povesti i najbliže prijatelje, pa su se zajedno s kumovima - Enom Cupać i Marinom Miletićem - otisnuli na krstarenje po Jadranu. Iz Dubrovnika su krenuli luksuznom jahtom kojom su obišli Mediteran.

Čitajte i: Izabel Kovačić otkriva kako je s Mateom napustila London: ‘Ovdje smo puno sigurniji i mirniji‘

Linker
20. travanj 2024 05:16