Proslavili godišnjicu

Već je 15. na pomolu! Tomislav Jelinčić može se pohvaliti skladnim brakom, dokaz je nova fotografija

Sada već davne 2005. jedan od omiljenih televizijskih voditelja oženio se profesoricom solo pjevanja i glasovira te od tada lagano plovi bračnim vodama. On i supruga još uvijek su zaljubljeni kao i prvog dana te ne propuštaju uživati u međusobnom društvu.

Televizijski urednik i voditelj Tomislav Jelinčić već 24 godine vlada malim ekranima, ali osim uspješne karijere na RTL televiziji, Tomislav se može pohvaliti i skladnim brakom. U njemu je sa suprugom Ivanom već 15 godina te je tim posebnim povodom suprugu iznenadio kratkim putovanjem u Zadar.

Na Instagramu je objavio dvije fotografije na kojima pozira sa suprugom ispred crkve sv. Donata i kratko u opisu napisao "15." Tomislav je sa profesoricom solo pjevanja i glasovira uplovio u bračnu luku u listopadu 2005. godine, a od tada prati ih samo sreća.

U braku su dobili čak četvero djece - 13-godišnjeg sina Jona, devetogodišnjeg Vida, sedmogodišnjeg Tina te dvogodišnju kćer Bugu koja je nakon tri brata bila pravo iznenađenje.

Buga je prošle godine odgledala i svoju prvu predstavu u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a ponosni tata je rekao kako je malena sve pratila s velikim zanimanjem.

"Odgledala je sve u cuku, a to najbolje govori o predstavi "Ježurka Ježić". Sve je pratila sa zanimanjem i jako joj se svidjela", rekao nam je tada Tomislav i usput otkrio formulu za sretan brak, ali i novinarsku karijeru.

"Za uspješan obiteljski suživot jedna od bitnih stvari je strpljivost, a druga je uvažavanje", rekao je novinar te dodao: "Bilo je mrlja od kave na bijeloj košulji i pokoja na želucu od stresa, pa i gaf tu i tamo, ne brinite. Mislim da u ovom poslu treba ići stepenicu po stepenicu, bez preskakanja. No, ako ne voliš novinarstvo koje nije samo posao nego način življenja, frustrirajuće ti se piše."

Čitajte i:

Voditelj Tomislav Jelinčić doživio veliki gubitak: 'Tata, zbogom'

Jelinčići u punom sastavu na predstavi koju će pamtiti: 'Buga je odgledala svoju prvu predstavu s velikim zanimanjem'

Prisjetio se početaka: Tomislav Jelinčić u 14 godina ima samo jednu zamjerku

Linker
18. travanj 2024 15:03