Duje Klaric
Izaziva knedlu u grlu

Važni dani za Danijelu Dvornik: Obiteljske uspomene pune gorko-slatkih doživljaja

Supruga legende hrvatske glazbe i majka naše najveće influencerice povodom bitnog datuma za njihovu obitelj, prisjetila se kroz što su sve oni - Dvornikovi - prolazili u emotivnim objavama na Instagramu.

Postoje dani u godini koji su za svaku obitelj ipak malo više emotivniji nego oni drugi, nisu to praznici i blagdani koji se podudaraju s ostatkom svijeta, nego intimni datumi koji nas podsjećaju na najvažnije događaje i osobe - a kolovoz je baš takav period za Danijelu Dvornik. Uz Dinin rođendan koji je 20. kolovoza, par se vjenčao osam dana ranije. Dan nakon obljetnice vjenčanja s legendom hrvatske glazbe Dinom Dvornikom, objavila je i kratku, ali slatku posvetu.

"Jučer bi bilo 31 godina od dana kad smo se 'uzeli' i 33 godine od kada smo se ugledali. (Uvik kasnim s objavom... Ali to sam ja.)", napisala je Danijela kratko uz fotografiju pozivnice na njihovo vjenčanje - na kojoj se vidi da su se 12. kolovoza 1989. Danijela Kuljiš i Dino Dvornik vjenčali u Splitu.

Knedla u grlu

Poslovično duhovita Danijela nije mnogo otkrila, niti se hvalisala svojim vjenčanjem - vidi se samo kako je romantični par odabrao da će se vjenčati na dan kada su se ugledali. No njezina druga objava, pokazuje da ovih dana udovica Dine Dvornika itekako razmišlja o njemu, o njihovoj obitelji. Poduža objava koju je napisala u prekrasan portret njihove kćeri Elle malo kome neće stegnuti grlo.

'Stalno sam čitala kako nam je kćer ružna, glupa, kako je 'narkomanka ka' i ćaća', zaustavljale su me žene po ulici s riječima 'čuvajte kćer'. Neke su mi slale posvećene krunice'.

View this post on Instagram

Gledam ovu fotku I sjetim se 2008 godine kad nam je Dino umro. Stalno sam čitala kako nam je kćer ružna, glupa, kako je "narkomanka ka i ćaća", zaustavljale su me žene po ulici sa riječima "čuvajte kćer" a ja bi se začuđeno I ljutito odmicala. Neke su mi slale posvećene krunice ne bi li mi se kćer prosvjetlila iako mi, do vjere u imaginarna bića i krunice nismo nikad držali. Imali smo isključivo vjeru u sebe. Sjetila bi se Dinovih riječi "Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti ok", dok je bio živ ovlaš bi prešla preko toga a onda nakon njegove smrti te su mi riječi odzvanjale u glavi, svaki put kad bi neko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od "normalnih". Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stoički iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi. Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje,ali bili smo složni, zajebavali smo se na vlastiti račun i bili iskreni,a najviše od svega prihvaćali smo sve naše nesavršenosti bez da je to utjecalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino I ćaćino zlato, nasjajnije. Podrška mamama koje imaju "ne normalnu djecu". #jednajemater #samoljubav❤ #prgavafamilijaoriginal #ponosnamama #zadišpetsvima

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Gledam ovu fotku i sjetim se 2008 godine kad nam je Dino umro", započela je Danijela te zatim opisala s čime se kao majka maloljetne djevojčice susretala.

"Stalno sam čitala kako nam je kćer ružna, glupa, kako je 'narkomanka ka' i ćaća', zaustavljale su me žene po ulici s riječima 'čuvajte kćer', a ja bi se začuđeno i ljutito odmicala. Neke su mi slale posvećene krunice ne bi li mi se kćer prosvijetlila iako mi, do vjere u imaginarna bića i krunice nismo nikad držali. Imali smo isključivo vjeru u sebe. Sjetila bih se Dinovih riječi 'Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti ok', dok je bio živ ovlaš bi prešla preko toga, a onda nakon njegove smrti te su mi riječi odzvanjale u glavi, svaki put kad bi neko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od 'normalnih'. Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stoički iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi. Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje, ali bili smo složni, zajeb*** smo se na vlastiti račun i bili iskreni, a najviše od svega prihvaćali smo sve naše nesavršenosti bez da je to utjecalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino I ćaćino zlato, najsjajnije. Podrška mamama koje imaju "ne normalnu djecu", napisala je Danijela.

Pročitajte i:

Oni su uspjeli ono o čemu mnogi sanjaju: Zauvijek su skinuli kilograme, iako nije bilo lako

Danijela Dvornik se skinula u kupaći kostim i ponosno pokazala figuru: 'Kakva baka, a?'

Danijela Dvornik o dvjema velikim ljubavima: 'To su poljupci koji nemaju cijene'

Linker
23. travanj 2024 11:21