lijepo im je

Važan korak u vezi! Zoë Kravitz upoznala je Channingovu kći s kojom se sve više druže

Dvoje glumaca povezalo se početkom godine, no potvrda veze stigla je na ljeto. Čini se da je njihov odnos vrlo ozbiljan, što dokazuje i to da je Zoë već praktički dio Channingove obitelji.

Novi holivudski superpar Zoë Kravitz i Channing Tatum svoju vezu shvatili su ozbiljno, još jedan dokaz u tome je da se glumica sve više druži s glumčevom kćerkom Everly.

"To je jedino prirodno, da ona upozna Everly", kazao je izvor za People. Tatum je 8-godišnju kći dobio u vezi s Jennom Dewan. "On je vrlo brižan otac. Uz to zaista misli ozbiljno sa Zoë."

image

Channing Tatum i Zoe Kravitz više ne skrivaju nježnosti.

SPLASH/PROFIMEDIA

Par je sve opušteniji u tome da se u javnosti ponašaju kao par. "Više su opušteni", kazao je izvor. Fotografije snimljene prošlog mjeseca pokazuju da se drže za ruke i izmjenjuju nježnosti dok su išli na ručak u New Yorku.

Čitajte i: Nije ih briga za glasine! Kemija između Channinga Tatuma i Zoë Kravitz ne može se osporiti, uživaju u zajedničkom društvu

Ne mogu sakriti sreću

"Čini se da im više nije stalo do toga da sakriju svoju vezu. Očito je da su oboje sretni", tvrdi izvor.

Prva nagađanja da su u vezi, krenula su u siječnju, kada je Kravitz angažirala Tatuma da glumi u njenom redateljskom debiju "Pussy Island". No, tada je navodno njihova veza bila isključivo platonska. Potvrda njihove veze stigla je u kolovozu, kada su viđeni da zajedno voze bicikle, posjećuju muzeje i ispijaju kave.

image

Par je zajedno napustio ovogodišnju Met Galu.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U rujnu su Tatum i Kravitz bili gosti Met Gale, no na događaj su stigli odvojeno. Kasnije te večeri, zajedno su otišli na afterparty na kojem "nisu skidali ruke jedno s drugoga", rekao je Insider.

Tatum je prije Zoë bio od 2009. do 2019. u braku s glumicom Jennom Dewan s kojom ima osmogodišnju kćer Everly, a toplo-hladan odnos imao je s pjevačicom Jessie J. Viđali su se dvije godine, a u tom periodu s njom je nekoliko puta prekidao i mirio se.

Linker
19. travanj 2024 17:39