‘Pjesma o tebi‘

Vanna nastavlja s pisanjem, predstavila je još jedan hit: ‘Publika mora ‘kupiti‘ tvoju priču‘

Godinu dana nakon što je objavila svoj autorski hit ‘Puna memorija‘, vrhunska pjevačica objavila je još jednu pjesmu koju je sama napisala.

Na oduševljenje svoje mnogobrojne publike jedna od naših najboljih vokalistica objavila je novu pjesmu. Godinu dana nakon ultimativnog hita "Puna memorija", s kojim se ustoličila i kao sjajna autorica, Vanna nastavlja nizati hitove. Njezine stihove i glazbu ponovo je savršeno aranžmanski uobličio Goran Kovačić, Vannin glazbeni producent. "Pjesma o tebi" još je jedna snažna pjesma obojana jakim emocijama.

"Publika mora 'kupiti' tvoju priču. Tu ne mislim ništa negativno, jednostavno im moraš uspjeti prodati svoj svjetonazor, bedastoću, svoje ludilo, pametnoću, nekakvu ljepotu. Nešto ti moraju povjerovati“, rekla je nedavno Vanna o pisanju svojih pjesama.

Pogledajte video

Da je zaista u punom kreativnom zanosu potvrdila je aktualnim albumom "Izmiješane boje" za koji je nagrađena 2020. Porinom u kategoriji "Najbolji pop album", a isti je bio nominiran i u kategoriji "Najbolji album". Pjesme "U tebi", "Loš trenutak", "Izmiješane boje", "Tragom tvojih tragova", "Gdje počinje trag" i danas su među najemitiranijim singlovima, a s hitom "Puna memorija" zagospodarila je radijskim eterom.

Čitajte i: Vanna će uskoro pokucati na vrata jednog obožavatelja: ‘Bit će nam ludo‘

Stvara u zanosu

"Pjesma o tebi" još je jedna od pjesama koju je Vanna napisala i snimila u zanosu jer, kako je sama rekla, drugačije više ne zna. Ovo je pjesma u kojoj se svi mogu pronaći, progovaranje nemira u grudima, pjesma za let onih sa slomljenim krilima, ali i vjera da od prave ljubavi nikad ne treba odustati.

image
Vanna je predstavila svoju 2. autorsku pjesmu.
SANJA ALAGIC

"Ponovo se nadam

Ustajem i padam

Borim se ko nikada prije

Al’ ponovo osjećam

Tugu što me hvata

Rukama od zlata

Bojim se da saznao ne bi

Da sve su moje pjesme o tebi", ulomak je iz Vanninih stihova.

Linker
06. lipanj 2023 02:15