Vanja Horvat s majkom Dunjom i ocem Hrvojem na premijeri dokumentarca "Prvi put"
 Livio Andrijić / Hanza Media
velika bol

Vanja Horvat sa suzama u očima: 'Nisam mogla biti na sahrani majke jer sam u samoizolaciji'

Početak 2020. godine Vanji Horvat je započela dobrim poslovnim vijestima i vjenčanjem njezine sestre Jasenke Puc u Miamiju, ali sve je to zasjenila najtužnija vijest - da je ostala bez majke Dunje, koja se od 2014. godine borila s Alzheimerom. Dogodilo se to samo sat vremena nakon što su se ona, sestra i otac čuli s njom putem Skypea iz daleke Amerike...

Osim što su došli izazovni dani zbog koronavirusa i potresa koji je pogodio Zagreb, Vanja Horvat je u razgovoru za Exploziv otkrila kako nakon povratka iz Meksika gdje je išla na poslovni sastanak nije mogla biti nazočna na sahrani majke jer je u samoizolaciji.

Javila se putem Skypea

"U Meksiku ima malo zaraženih, i iako sam došla iz relativno sigurne sredine, zbog toga što sam bila na raznim aerodromima, zbog svih drugih ljudi ostala sam doma. Na posljednji ispraćaj majke nije mogla ići. "Na sahrani nisam mogla biti, što je boljelo više nego bilo čega, ali eto, idemo dalje...", rekla je Vanja sa suzama u očima.

screen shot

A trebao je to biti sretan dan za cijelu obitelj... Vanja Horvat okriva nam priču koja slama srce

Stomatologinji, dizajnerici interijera i suvlasnici tvrtke koja proizvodi i distribuira preparat Zeotex u ovim teškim trenucima najviše radosti u životu donosi unučica Vita s kojom se čuje putem Skypea. "Beskrajno puno sreće nam je donijela. Ona mene nasmije, pa onda i ja nju pa je lakše", kaže Vanja javljajući se za RTL emisiju iz svog stana.

facebook

Ljubav u dobru i zlu

"Sretna sam da sam odrasla uz roditelje koji su me naučili i pokazali da vječna ljubav nije bajka, već stvarnost, njihov život", rekla je Vanja jednom prilikom.

"Vjerujem da je moja mama sad na nekom boljem mjestu, sretna", nedavno je izjavila za Gloria.hr, te se od majke oprostila i na Instagramu, riječima: "Mirno spavaj majčice moja... Ovo će zauvijek biti tvoj dan, 8. 3."

Hrvoje i Dunja Horvat zajedno u dobru i u Alzheimeru: 'Možda negdje u nekom laboratoriju upravo otkrivaju lijek i za moju Curkicu'

Zagreb, 140616. 
Kino Europa, Varsavska 3.
Premijera dokumentarnog filma Prvi put, autorice Mirjane Hrge, o povijesnom uspjehu hrvatskog sporta, osvajanju prvog olimpijskog zlata u Atlanti kojeg su izborili  rukometasi 1996.
Na fotografiji: Vanja Mamic s roditeljima. Hrvoje Horvat bivsi rukometas i otac Vanje Mamic.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX *** Local Caption ***
Livio Andrijić / Hanza Media
Vanja Horvat s majkom Dunjom i ocem Hrvojem na premijeri dokumentarca "Prvi put"

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
24. travanj 2024 05:35