Odmor u Hrvatskoj

Vanessa Bryant odvela kćeri u Kraljev grudobran, Dubrovnik ih je oduševio: ‘Kobe joj je dao dozvolu, ali nije mogla ići‘

Udovica Kobea Bryanta s njihove tri kćeri došla je na odmor u Hrvatsku, točnije Dubrovnik glavni motiv im je bio posjetiti slavnu kulisu slavne serije ‘Igra prijestolja‘.

Vanessa Bryant, udovica tragično preminule NBA legende Kobea Bryanta došla je na ljetovanje u Hrvatsku. Vanessa je spakirala svoje tri kćeri i odvela ih na našu obalu, točnije Dubrovnik. Tamo uživaju u luksuznoj vili s privatnim bazenom koji se najviše svidio mlađim kćerima. Ponosna mama cijelo je poslijepodne objavljivala fotografije i snimke kako njezine dvije najmlađe mezimice skaču u bazen i brčkaju se u vodi.

Pogotovo je oduševljena neustrašivom dvogodišnjakinjom Capri, koja je bez imalo straha skakala u vodu. Četverogodišnja Bianka, također se nije dala istjerati iz bazena. S njima je, naravno i 18-godišnja Natalia - zbog koje su i odabrali Dubrovnik kao svoju destinaciju za odmor.

U posebnoj objavi, u kojoj je Vanessa pokazala mnoštvo fotografija snimljenih po gradu, otkrila je da im je glavni motiv bio posjetiti King's Landing, tj. Kraljev Grudobran - kojeg u megapopularnom serijalu "Igre prijestolja" 'glumi' naš Dubrovnik.

Putovanje na koju ju je pustio tata

"Dovela sam djecu u Kraljev grudobran. Totalno u Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dozvolio Nataliji da ide na putovanje u Hrvatsku s njenim razredom, ali na žalost putovanje je otkazano zbog Covida. Htjela sam osigurati da ga Natalija posjeti. Predivno je!", napisala je Vanessa.

Vanessa i kćeri obišle su scene iz serije te fotoaparatom zabilježile 'pravo stanje stvari' u današnje vrijeme - i ono što su vidjele nije ih razočaralo.

Četiri Bryant dame na ovom odmoru nisu bile same, kako je pokazala udovica na put su otišli s obiteljskim prijateljima / kumovima najmlađe Capri - Paulom Gasolom, Kobeovim kolegom iz NBA lige i njegovom suprugom Cat Gasol. Prije nego je objavila niz snimki iz Hrvatske Vanessa je u Tik Tok videu kazala kako je posljednja dva tjedna provela u Europi, na čemu je posebno zahvalna zbog kvalitetnog vremena provedenog sa svojim curama. Nakon toga na njezinom Instagramu uslijedio je niz objava iz Hrvatske.

Linker
18. travanj 2024 16:02