Prava ljubav

Valentinovo uz najvažnije osobe: Nina Badrić raznježila prijatelje starom fotografijom

Glazbenica je ponosno pokazala svoje roditelje i pokazala što za nju znači praznik ljubavi.

Naša pjevačica poznata je po svojoj romantićnoj naravi i predivnim ljubavnim pjesmama, a sada je dirljvom objavom Nina Badrić otkrila što je za nju Valentinovo. Dan u kojem slavimo ljubav Nina je posvetila najvažnijim osobama - svojim roditeljima

"Mama i tata. Svaki dan u kojem nismo s njima je nepovratno propušten trenutak", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojem ponosno pozira uz majku i oca. U oznakama je Badrić dodala - moje Valentinovo i ljubav.

Elegantni roditelji Mila i Simo i elegantna kći odjeveni su u svijetle tonove i time još više istaknuli i fizičku sličnost. Ovom je objavom u kratkom vremenu Nina izazvala brojne pozitivne reakcije, raznježila je i prijatelje i obožavatelje.

Bezuvjetna ljubav

Nina je sa svojim roditeljima dobra prijateljica, često ističe kako joj oni daju dodatnu snagu u svemu što radi.

"Ti si moje najveće blago. Ona koja me bezuvjetno voli prašta i brani. Sretan ti rođendan kraljice moja sve dobro si zaslužila. Poruka će uvijek biti ista kao i sve koje sam ti pisala dok sam bila mala. Nikada nećeš biti sama jer ću te ja uvijek voljeti. Sretan rođendan mama", napisala je Nina uz objavu kojom je javno čestitala rođendan majci.

A ni mama i tata Badrić ne kriju koliko su ponosni na uspjeh svoje kćeri Nine, uz koju imaju još dvije - stariju Dijanu i mlađu Sunčicu.

"Nina je jedna djevojka vrlo jednostavna, stabilna, mislim da koliko god je taj njezin posao dosta težak, njihov svih koji se bave tim poslom, ali ona se još uvijek dobro nosi s tim", rekla je jednom prilikom za televizijske kamere Nove TV mama Mila o svojoj Nini.

Linker
16. travanj 2024 17:30