Instagram
Bez greške

Vadi mast muškarcima i ženama: Ronaldova djevojka pokazala isklesanu guzu i zapalila internet

Dobro nam je poznato kako je djevojka nogometnog asa gotovo jednako ovisna o fizičkoj aktivnosti kao njen, kako ga zove - mužić, međutim, da će javno na društvenim mrežama objaviti fotografiju u tangama dok vješa veš, mnoge je iznenadila...

Odavno već možemo zaboraviti da će slavne, ali i manje poznate osobe barem na društvenim mrežama pokušati čim manje s javnosti dijeliti krajnje intimne trenutke i fotografije. Ta praksa je, očito, ostala tamo negdje u prošlom stoljeću, kada smo spoznali sve čari virtualnog svijeta.

Nagledali smo se, stoga, posljednjih godina obnaženih tijela ili dijelova tijela mnogih više ili manje poznatih osoba. I koliko god to nekome smetalo ili bilo diskutabilno, obožavatelji tih osoba s nestrpljenjem očekuju svaku takvu objavu... Ali ostavimo moraliziranje po strani, to je tema za neku drugu raspravu. I okrenimo se fotografiji koja se posljednjih sati "šera" s jednog kraja svijeta na drugi i koja se spominje, dijeli i lijepi u mnogim objavama na svjetskim portalima i raznim društvenim mrežama.

Riječ je o fotografiji argentinske manekenke Georgine Rodriguez (26), višegodišnje djevojke nogometaša Juventusa i portugalskog reprezentativca Christiana Ronalda (35). Ona je naime na Instagramu objavila fotografiju na kojoj vješa rublje na terasi kuće u Madeiri gdje s Ronaldom i njihovom djecom provodi dane karantene. I ništa na toj fotki ne bi ni bilo tako posebno zanimljivo, da lijepa Argentinka na njoj nije u tangama.

Da voli svoje obline i da o njima brine, redovito pokazuje na društvenim mrežama objavljujući snimke na kojima vježba - posebno naglašavajući one za učvršćivanje gluteusa (mišića stražnjice).

Stoga ne čudi što je svjetska nogometna senzacija upravo u njoj pronašao mirnu luku. Osim što dijele ljubav jedno prema drugome i prema djeci, Georgina i Ronaldo, dijele jednaku strast prema fizičkoj aktivnosti.

Koliko mu to znači, često ističe i peterostruki dobitnik Zlatne lopte koji se i sam, kako nam je svima već poznato, rado hvali svojom djevojkom.

No, niti jedan njen do sad objavljeni uradak u obliku fotografija i videa nije izazvao toliko pažnje javnosti, kao ova. Za usporedbu, njene prve dvije objave koje smo priložili ovom članku, a na kojima Georgina vježba, imaju - 670 tisuća, odnosno 1,4 milijuna lajkova. S druge, pak, strane, ovu o kojoj pričamo "lajkalo" je gotovo 3 milijuna ljudi.

Iako to nitko sa sigurnošću ne može reći - moguće je da je fotografiju snimio i sam nogometaš želeći još jednom pokazati koliko je njegova djevojka zgodna. A moguće je, pak, i da se sama snimila želeći zagolicati maštu svojih i obožavatelja svog "mužića".

Podsjetimo, nedavno se puno pisalo kako se ovaj slavni par napokon vjenčao. No, službena potvrda nije objavljena. Glasine o njihovoj svadbi često se pojavljuju, jer su u vezi četiri godine, zajedno odgajaju djecu, a i zato što je Ronaldo jednom priznao kako planira svadbu s Georginom, jer bi to bilo ostvarenje snova za njegovu majku. Iako mama nije bila naklonjena svim Ronaldovim partnericama, Georginu je u potpunosti prihvatila.

Sudeći prema njegovim postupcima i javnim objavama, taj dan sve je bliže, jer, eto, baš je danas, na Majčin dan, čestitao dvjema posebnim ženama u svom životu - svojoj mami i, naravno, Georgini.

ČITAJTE I:

Jedna od najljepših žena na svijetu priznala ozbiljan problem, a 'liječi' ga objavom golišavih fotki

Fotka koja je iznenadila fanove Jennifer Lopez: Je li ipak pretjerala s vježbanjem u karanteni?

STRAŽNJICA KAO BRESKVICA: Sve što trebate znati o najpopularnijem zahvatu na svijetu dostupnom i u Hrvatskoj

Linker
24. travanj 2024 18:56