Sarajevo film Festival
Ella Dvornik otkrila

Uživanje nakon svega što je prošla: 'Ne vraćam je natrag!'

Četveromjesečna Lumi potpuno je drugačija od svoje starije sestre Balie. Slavna mama Ella Dvornik otkrila je koliko su njezine djevojčice različite - karakterom i izgledom.

Blogerica Ella Dvornik na društvenim mrežama redovito dijeli crtice iz obiteljskog života pa su njezini obožavatelji upoznati s činjenicom da je njezina kćerkica Balie iznimno živahno dijete. Sama Ella stoga se nemalo iznenadila potpuno drugačijim karakterom svoje druge djevojčice - četveromjesečne Lumi.

Toliko mirna, dobra i spava.

"Lumi k'o lutkica. Doslovno. Samo gleda i smije se. Kome god sam 'zabunom' uzela ovo dijete u rodilištu, ne vraćam je natrag! I sretno vama s mojim", napisala je Ella u šali uz fotku s kćerkicom. Ella se već šalila na račun svojih curica - rekavši da niti karakterno niti fizički ne nalikuju. "Nismo sigurni jel' naša", ustvrdila je svojedobno Dvornik.

Otkako sam postala mama, drugačije gledam na život.

Sretna je Ella što sa svoje dvije zdrave curice uživa u majčinstvu, pogotovo s obzirom na to da su obje trudnoće, a posebno porodi, bili teški i zahtjevni. Carskim rezom na svijet je donijela i Balie i Lumi. Otkako je postala mama, priznala je Dvornik u intervjuu za magazin Gloria, promijenila je gledanje na svijet i život.

"Opreznija sam, puno manje spavam i multitasking mi je sasvim normalna stvar. U mnogim stvarima počinjem nalikovati svojoj mami (ne samo fizički) i već sam se nekoliko puta ulovila kako svojim djevojčicama govorim stvari za koje nisam mislila da će ikada prijeći preko mojih usta", rekla je Ella nakon drugog porođaja u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju.

Čitajte i:

Ella Dvornik ekskluzivno o rođenju druge kćeri: 'Od prave tragedije spasio me carski rez'

Ella Dvornik mršavi punom parom: U 12 je dana izgubila tri kilograma bez vježbanja, a ciljevi su jasni

Starija kći Elle Dvornik uplašila roditelje: 'Počela sam zaključavati sve sobe u stanu'

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Ella Dvornik i Charles Pearce razdvojeni na važan datum: Poznata blogerica već je u bolnici, uskoro stiže druga beba

Linker
23. travanj 2024 06:58