Instagram
Najljepši poklon

Uzbuđenje je preveliko! Lana Klingor i Ante Mihić jedva dočekali novog člana obitelji: 'Dobrodošao kući, dečko'

Vlasnica PR agencije i bivša pjevačica ET-ja, Lana Klingor, još od Božića željno iščekuje novog člana obitelji, mužjaka akite simpatičnog imena Gandalf, a sada se konačno pridružio velikoj obitelji.

"Nakon 106 dana, konačno si u mojim rukama. Dobrodošao kući, dečko. Bit ćeš sretan i voljen pas", napisala je Lana Klingor na Instagramu, sva van sebe od sreće što je njezin novi mezimac konačno stigao kući.

Na Instagramu je podijelila video u kojem uzbuđeno trči iz kuće i baca se Gandalfu u zagrljaj te vidno ne može 'doći k sebi' od sreće. Uz nju su bili i suprug Ante te njezine tri kćeri: Kiara, Marla i Mika koje su veselo skakale oko Gandalfa, mazeći ga i grleći.

Inače, Lana, koja već ima nekoliko pasa, još od prošle godine je željela Gandalfa, no uzgajivač akita u Španjolskoj joj je rekao da Gandalf nažalost nije dostupan. No, za Božić je dobila najljepši poklon: Predivna akita će se ipak pridružiti njezinoj obitelji!

"Htjela sam ovog dečka još od kad se rodio, no @wolfmont_akitas mi je od početka govorila kako nije dostupan. Čak me pitala u jednom trenu da joj pomognem dati ime za psa. Nije mi palo napamet što radi. Tih dana sam i otpjevala "I See Fire", pod dojmom. Ante je samo slijegao ramenima. Dva mjeseca kasnije, ona i Ante čestitali su mi Božić, i to kako! Koliko suza!", napisala je dirnuta Lana početkom siječnja.

Sa suprugom Antom u budućnosti se planira baviti uzgojem Američkih Akita i Shiba Inu pasa te su nedavno pokrenuli i registraciju vlastite uzgajivačnice.

Možda će vas zanimati i ovo:

Lana Klingor Mihić: Mislila sam da je moj život gotov, prošla sam pakao, ali sama sam si kriva

Lana Klingor Mihić: 'Spavali smo u boravku, živjeli s troje djece u 50 kvadrata i krvavo radili! Sada živimo svoj san'

Linker
19. travanj 2024 12:38