Dynamo
 Getty Images
Stariji komičar preminuo

Uz kronične teške dijagnoze, TV zvijezdu nije zaobišla ni korona, imao je teške simptome

Kronične bolesti posebno su opasne za one koji od njih boluju tijekom epidemije koronavirusa. Mladi mađioničar Dynamo prima teške terapije i imao je ozbiljnih problema zbog zaraze. I dok se on izborio s bolesti, slavni komičar Eddie Large je preminuo.

Proslavljeni i nagrađivani mađioničar Dynamo objavio je da je pozitivan na koronavirus nakon što se podvrgao privatnom testiranju. Iako je imao ozbiljne simptome bolesti uzrokovane koronavirusom te je zbog svojih kroničnih bolesti u rizičnoj skupini, morao je privatno otići na testiranje. Iako mu je svega 37 godina, Dynamo je u većoj opasnosti od koronavirusa zbog kroničnih bolesti od kojih pati - artritisa i Chronove bolesti.

Kad su rezultati stigli, shvatio sam da sam, nažalost, pozitivan.

U potresnom videu objasnio je svojim obožavateljima zašto se testirao. "Zbog mog zdravstvenog stanja i činjenice da sam na terapiji imunosupresivnim u rizičnoj sam skupiti. Iako nisam imao temperaturu, moji simptomi bili su prilično ozbiljni pa sam se odlučio testirati. Osim toga, želio sam znati kako bih mogao javiti svima s kojima sam bio u kontaktu da i oni budu na oprezu. Ova bolest može pogoditi bilo koga, ne diskriminirajte ljude", rekao je Dynamo u videu.

Lakše mi je sad kad je najgore iza mene.

Dodao je da je za njega najgore prošlo, no teško se nosio sa svime što je bolest donijela. "Imao sam teških par tjedana pa sam vam htio javiti da sam bolje. Znate s kakvim zdravstvenim problemima se borim posljednjih godina i jasno vam je da je zbog njih virus za mene posebno opasan. Želio sam svima javiti da znate što se događa. Molim vas da ovaj virus shvatite ozbiljno i zapamtite: Ostanite doma, zaštite sebe i druge!", zaključio je slavni mađioničar.

Preminuo slavni komičar

I dok se mladi mađioničar pomalo oporavlja, prema starijoj populaciji bolest nema milosti. Slavni komičar Eddie Large preminuo je u dobi od 78 godina. Large se proslavio dugogodišnjim showom na BBC-ju One tijekom sedamdesetih i osamdesetih godina kojeg je radio s kolegom Sydom Littleom.

Odlazak omiljenog glazbenika

Nažalost, preminuo je i američki kantautor Adam Schlesinger, najpoznatiji po radu u rock bendu "Fountans of Wayne". Preminuo je od posljedica koronavirusa u 52. godini. Nagrađivani glazbenik iza sebe je ostavio tužnu obitelj i niz potresenih kolega.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Čitajte i:

'Potrošila sam na zalihe toliko da ne mogu još govoriti o štednji. Stalno punim vitrualne košarice'

Recept za svakog: Ova epidemija prisjetila me da znam kuhati sapune, a možete i vi

Kako pošteno dezinficirati dom u vrijeme korone: Koja sredstva koristiti i koliko često?

Dok se ne otvore frizerski saloni na ovih pet lukavih načina možemo sakriti izrast i sijede vlasi

Kultura u izolaciji: Sve što nam je dostupno na samo jedan klik miša

Probudimo kreativnost uz ove genijalne ideje kojima možemo urediti dom ili napraviti nešto korisno

Ovi filmovi će vas sigurno rasplesati, osam kultnih hitova koje svi volimo

Francuski dizajneri osmislili tutorial: 'Izradite sami svoju masku, upute su tu korak po korak'

Ultimativni vodič: Koronavirus preživljava dugo i svugdje, evo kako se zaštititi u svom domu!

Linker
16. travanj 2024 07:11