Matteo Cetinski
 Vedran Peteh
ima se posla

Uz domišljatu viziju Mattea Cetinskog ovo je postala vila za odmor iz snova

Nakon što se javnosti 1994. predstavio glazbenim albumom 'Arrivederci, signorina', Matteo Cetinski (45) s glazbene scene je nestao i počeo se razvijati u sasvim drugom svijetu. Nakon pjevanja i produciranja poslovnu sreću pronašao je u dizajnu, a ovih se dana pohvalio novim radovima.

Matteo Cetinski (45) uživa u Rovinju punim plućima i radi posao koji obožava. Upoznali smo ga na davnoj Dori kada se predstavio s pjesmom koja se i danas pjevuši, a manje je poznato da je te iste večeri nastupao i njegov brat Tony s pjesmom ''Nek ti bude ljubav sva'', koji je u konačnici i pobijedio i predstavljao Hrvatsku na Eurosongu.

Matteo je od onda do danas postao uspješan dizajner, a tijekom karijere i školovanja živio je u New York-u, Bologni i Zagrebu da bi konačno našao mir u Rovinju. Na svom Instagram profilu gdje objavljuje slike isključivo vezane za dizajn pohvalio se najnovijim poslovnim pothvatima.

Kroz zadanu boju, a to je ovoga puta bila plava, Cetinski je dao mašti na volju.

Fanovi hvale ovu divnu kuću za odmor i komentiraju kako bi bilo idealno provesti godišnji odmor u plavom. Matteo je svojedobno otkrio za Gloriju kako je našao mir u Rovinju.

''Ni sam se ne mogu načuditi koliko mi ova rovinjska faza odgovara. Da mi je netko ranije rekao da ću se poželjeti mira i života u maloj sredini, nasmijao bi me. Ne znam hoće li ta faza trajati i koliko, ali trenutno baš uživam. I posao se ovdje spontano razvija, a ako možete poslovno funkcionirati u ovako prekrasnoj sredini kakva je Istra, onda ste dobili na jackpotu. Nema boljeg. No, ideja mi je dio godine i dalje boraviti u inozemstvu. To je svakako dobro na osobnoj razini jer putovanja obogaćuju, ali i za moj posao je to krucijalno. Promjenom sredine moja se estetika nadograđuje svake sekunde', rekao je Matteo nedavno za Gloriju.

rovinj 16.05.2018
Matteo Cetinski
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Matteo Cetinski uživa u Rovinju.

Tada nam je ispričao i sve o svom životnom i radnom prostoru.

rovinj 16.05.2018
Matteo Cetinski
foto vedran peteh
Vedran Peteh
U ovom prostoru nastaju sve ideje talentiranog dizajnera.

''Riječ je o malom rovinjskom studiju gdje radim i živim dok sam u Istri. Imam ga preko 20 godina i nisam ga puno mijenjao. Zapravo je takav kakvog sam ga uredio tada. To je ujedno bio prvi interijer kojeg sam dizajnirao još kao klinac, kada nisam ni slutio da će mi dizajn interijera jednog dana biti posao'', objašnjava Cetinski.

Čitajte i:

U domu kod Mattea Cetinskog: Čaroban rovinjski stan koji nosi njegov dizajnerski potpis

Tony Cetinski drastično smršavio: 'Ništa bez Dubravke koja razumije moje mušice'

Veliki dan ujedinio je kraljevsku obitelj: Meghan je popustila, pokazala je da joj itekako stalo

Hrvatski dr. Dolittle veseli se proslavi rođendana zagrebačkog ZOO-a: Bit će spektakl

Doris Pinčić potvrdila razvod: 'Već neko vrijeme nismo životni partneri'

Britanci žestoko napali Tamaru Ecclestone: 'Napola sam Hrvatica, slijedim hrvatska pravila!'

Nova nada za Michaela Schumachera? Podvrgnut će ga teškoj operaciji? Sve je obavijeno velom tajne

Nemiri u SAD-u: Najveći film svih vremena zbog rasizma uklonjen sa streaming servisa

Linker
18. travanj 2024 21:32