Ponovno u zavidnom outfitu

Uz bok poznatim kolegama: Zendaya dobiva svoje mjesto u londonskom muzeju Madame Tussauds

Voštana replika omiljene glumice bit će izložena u jednom od najvažnijih turističkih središta u Londonu, nedaleko od svoje nove adrese koju će dijeliti s partnerom Tomom Hollandom.

Poznata glumica Zendaya (25) koju imamo prilike gledati u glavnoj ulozi serije Euforija će dobiti svoju repliku u londonskom muzeju Madame Tussauds, a time se pridružiti ostalim zvijezdama koje je taj muzej okuplja.

Mlada glumica, poznata i po ulogama u Spidermanu, Dini i Najveći showman u svojoj će voštanoj verziji nositi neonsko ružičasto odijelo upareno s chic bluzom i decentnim nakitom, a vjerna replika će biti predstavljena 11. veljače u ulici Baker.

image

S obzirom na to da kruže glasine kako će Zendaya uskoro i sama postati Londončanka, trenutak da joj se oda počast u muzeju Madame Tussauds u Londonu ne može biti bolji.

MADAME TUSSAUDS LONDON/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zendaya će se tako na crvenom tepihu pridružiti i drugim slavnim osobama s A-liste, uključujući Benedicta Cumberbatcha, Toma Hardyja, Kate Winslet, Brada Pitta te vojvodu i vojvotkinju od Sussexa.

Direktor londonskog muzeja Madame Tussauds, Tim Waters rekao je: "Zendaya jednostavno odiše cool energijom, ali najvažnije je to što koristi svoj status slavne osobe kako bi se, promišljeno, pridružila razgovorima o važnim društvenim temama".

Čitajte i: Rame uz rame s Beyonce, Lady Gagom i Arianom Grande! Tko je Billboardova žena godine s jednim albumom i bez svjetske turneje

S obzirom na to da kruže glasine kako će Zendaya uskoro i sama postati Londončanka, trenutak da joj se oda počast u muzeju Madame Tussauds u Londonu ne može biti bolji. Naime, glumica je u ljubavnoj vezi sa svojim britanskim kolegom iz Spidermana, Tomom Hollandom, a čini se kako je par svoju vezu podigao na sljedeću razinu i zajedno kupio kuću vrijednu tri milijuna funti upravo u Londonu. Njihov će novi dom u luksuznoj četvrti Richmond imati šest spavaćih soba, kino i teretanu, a nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini mjesta u kojem je glumac odrastao.

Linker
19. travanj 2024 07:07