Instagram
veselo slavlje

Usred bračnog brodoloma, Kim Kardashian odlučila se fokusirati na obitelj

Kad je teško, Kim se okreće svom 'ženskom plemenu' uz koje se osjeća najsigurnije. 39-godišnja majka troje djece, baki Mary Jo priredila je čarobnu proslavu.

Dok mediji pišu o bipolarnom poremećaju njezina supruga, raznim ispadima i vjerojatnom razvodu, Kim Kardashian ne dozvoljava da je vide pognute glave.

Slavna reality zvijezda, pri svakom je javnom pojavljivanju besprijekorno dotjerana i nasmijana te se čini da još uvijek drži konce u svojim rukama, barem kad je njezina obitelj u pitanju.

Instagram

Kim, koja je izuzetno bliska sa ženskim članovima svoje obitelji, na Instagramu je objavila niz fotografija sa svečanog tuluma koji je priredila u čast voljenoj baki Mary Jo.

Takozvana M.J., majka Kris Jenner, koju su gledatelji imali prilike upoznati u showu "Keeping Up With The Kardashians", nedavno je proslavila 86. rođendan, a njezina kći, unuke i praunuci, potrudili su se da proslavi okružena onima koji ju najviše vole.

Instagram

"Sretan rođendan baka Mary Jo! Prošli tjedan proslavili smo s mojom slatkom bakom koja nije izašla iz kuće od siječnja. Prvo je bila bolesna, a zatim je uslijedila karantena. Pa smo njezine najbolje prijatelje poslali da naprave test i odvezli se do San Diega da s njom proslavimo. Čak smo unajmili njezinog najdražeg pijanistu da joj svira. To je bio predivan dan, bako zaslužuješ samo najbolje!", napisala je Kim Kardashian uz pregršt fotografija sa slavlja.

Instagram

Vitalna baka Mary Jo, zahvaljujući obitelji proslavila je na zaista poseban način, u profinjenom ambijentu uz bazen, koji je bio ukrašen ružama i crvenim detaljima.

Instagram

Torta je također bila prepuna ruža, ovaj put jestivih, s natpisom "Sretan rođendan M.J.!"

Instagram

Slavljenica je blistala s crvenim šeširom na glavi, a njezina slavna unuka izgledala je elegantno u jednostavnoj crnoj haljini na jedno rame.

Instagram

Čitajte i...

Ne odustaje od kandidature, u 'pancirki' ridao pred publikom: 'Možda me žena ostavi nakon ovog govora'

Nakon deset dana šutnje, iznenadio: Kanye pokrio troškove budućeg školovanja kćerkice poginulog muškarca

Tko je nova gospođa Penn? Nakon Madonne i Robin Wright glumac oženio 31 godina mlađu kolegicu

Linker
17. travanj 2024 03:37