Skupi mito

Ušla je snažna, no puca pod pritiskom: Lori Loughlin u zatvoru proživljava gorke trenutke

Samo nekoliko dana bilo je dovoljno da glumica Lori Loughlin shvati da je i luksuzan zatvor, opet samo zatvor. Najviše se boji da se ne dogodi nešto što bi moglo produljiti njezin boravak iza ćelije.

"U zatvor je ušla hrabra lica, no već su je prvi dani u ćeliji slomili", govore izvori za Us Weekly.

Riječ je o Lori Loughlin, zvijezdi serije "Puna kuća", koja je osuđena na dva mjeseca zatvora nakon što je otkriveno kako je platila da njezine kćeri upišu prestižni fakultet za koji nisu imale ocjene ni dovoljno dobar rezime.

"Zaista je ušla hrabro, imala je vjeru i podršku svoje obitelji, a nakon nekoliko dana shvatila je da neće biti tako lako", otkriva izvor iz zatvora, a drugi dodaje da je Lori 'u potpunom kaosu'.

image
Olivia Jade Giannulli s kćerima Lori Loughlin i Isabellom Rose Giannulli snimljena lani.
ROB LATOUR SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

"Osuđena je na samo dva mjeseca no užasava se nadolazećih dana. Najviše se boji da će se u zatvoru dogoditi nešto zbog čega bi joj se kazna mogla produljiti".

Lori se nalazi u zatvoru Dublin, gdje je 11 dana kazne odslužila glumica Felicity Huffman, koja se proslavila ulogom Lynette Scavo, zbog istog zločina.

Lori i njezin suprug Mossimo Giannulli uhićeni su na proljeće 2019. godine, u sklopu velike istrage koja se provodila na fakultetima diljem Amerike.

Putem istrage otkriveno je da su Lori i suprug plaćali 500.000 dolara mita fakultetu University of Southern California, kako bi njihovim kćerima Belli Giannulli i Oliviji Jade Giannulli osigurali mjesto na studiju.

Nakon tri mjeseca, Lori je osuđena na 2 mjeseca zatvora, 150.000 dolara kazne, 100 sati društvenog rada i dvije godine uvjetne.

Linker
25. travanj 2024 19:31