Profimedia, Mega Agency
zamršeni odnosi

Uselila se u njegov dom odmah nakon što je prekinuo s Katie Holmes, no on i dalje tvrdi - 'Sve je samo poslovno'

Glasine o prirodi odnosa poznatog glumca i pjevača i mlade pjevačice u usponu s kojom je viđen se ne stišavaju. Nakon raznih zaključaka, oglasili su se i glavni akteri ove ljubavne zavrzlame koja dolazi odmah nakon prekida s Katie Holmes.

Jamie Foxx stao je u obranu svoje "štićenice", mlade pjevačice Sele Vave, koja se navodno uselila u njegov dom u Kaliforniji.

Glumac i pjevač navodno pjevačici samo pomaže kod karijere, no šuška se kako između njih postoji nešto više, a tome u prilog ide i činjenica da se ona uselila kod njega. Nakon što su je prozvali "razaračicom domova" i "sponzorušom", Jamie je stao u obranu 21-godišnje Sele i objasnio da je na njegovom kauču prespavalo dosta danas poznatih osoba. Istaknuo je i da je Sela mlađa od njegove kćeri koja ima 25 godina.

"'Ed Sheeran je šest tjedana spavao na mom kauču. Nick Cannon je kao 13- godišnjak spavao u mojoj kući, a istu sam stvar odlučio učiniti sa Selom koju smo uzeli pod svoje. S njom želimo postupati kao i s drugim pjevačima i pružiti joj istu priliku za napredak", rekao je u Instagram Live prijenosu, kojega je i Sela podijelila na svom profilu i tako hejterima poslala poruku.

"Za one koje je briga, tu je prava istina...Tu sam kako bih radila i to mi je najvažnije", dio je njezine objave na Instagramu.

Javnost i dalje smatra da su Jamie i Sele započeli ljubavnu vezu, još otkako su snimljeni kako izlaze iz kluba u Los Angelesu, držeći se za ruke.

Inače, nakon šest godina veze glumica Katie Holmes prekinula je s Foxxom, a u društvu mlade glazbenice viđen je već nekoliko dana nakon prekida. "Što Jamie radi je njegova stvar, više nismo zajedno", komentirala je tada Katie fotografije njezinog bivšeg dečka i Sele.

Linker
18. travanj 2024 20:56