KAKVA NAGRADA

Urnebesne počasti u Londonu! Zlatni grudnjak za Lady Gagu i srednji prst Vladimiru Putinu

Na dodjeli nagrada Britanske filmske akademije u Londonu slavna američka glumica i pjevačica ponovno se našla u središtu pozornosti premda je nagrada otišla njezinoj kolegici Joanni Scanlan.

Ovo sigurno nije njezina godina, ali će je imati po čemu pamtiti. Glumici i pjevačici Lady Gagi izmaknula je još jedna filmska nagrada za glavnu ulogu u biografskoj drami Kuća Guccijevih redatelje Ridleyja Scotta u kojem je maestralno odigrala Patriziju Reggiani, ženu koja je po svaku cijenu željela uništiti svakog tko joj se našao na putu.

Na dodjelu nagrada Britanske filmske akademije BAFTA u londonskom Royal Albert Hallu 35-godišnja glumica Stefani Joanne Angelina Germanotta, što je pravo ime Lady Gage, stigla je u veličanstvenoj tamnozelenoj haljini Ralpha Laurena koja je savršeno istaknula njezinu liniju.

Glamurozni styling holivudske dive je upotpunila dijamantnim nakitom draguljarske kuće Tiffany & Co. - naušnicama, ogrlicom, narukvicom i robusnim prstenom, te odgovarajućom torbicom, a na dodjelu je stigla u pratnji svog devet godina starijeg partnera Michaela Polanskyja u klasičnom smokingu, čime je izvršni direktor grupacije Parker ispoštovao strogi dress code večernje svečanosti.

image

Lady Gaga u tamnozelenoj večernjoj haljini Ralpha Laurena

JAMES VEYSEY FOR BAFTA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kako god, Lady Gaga se kući nije vratila praznih ruku, iako je BAFTA-inu nagradu za najbolju glumicu osvojila njezina kolegica, 60-godišnja britanska glumica i scenaristica Joanna Scanlan za ulogu udovice Mary Hussain u filmu Poslije ljubavi, koja istražuje tajnovite okolnosti pogibije svoga supruga.

Nakon toga se voditeljica svečanosti, 40-godišnja australska glumica, spisateljica, pjevačica i producentica Rebel Wilson spustila s pozornice i s crnom platnenom vrećicom u ruci prošetala do prvog reda dvorane i najavila dodjelu specijalne nagrade.

"Jeste li vi plus jedan s pozivnice Lady Gage?", upitala je Michaela Polanskyja, aludirajući da je biznismen svoje mjesto u dvorani zaslužio kao pratnja nominirane glumice.

image

Lady Gaga čestitala je kolegici Joanni Scanlan na nagradi za najbolju glumicu

EAMONN M. MCCORMACK/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

U trenutku kad je američki poduzetnik kimnuo glavom, Wilson mu je svečano uručila predimenzionirani zlatni grudnjak veličine "+1" na što je Lady Gaga pocrvenjela i lice sakrila rukama dok je publica u dvorani i pred malim ekranima umirala od smijeha.

Nije to bio jedini biser voditeljice te večeri: osim Lady Gage počastila i ruskog predsjednika Vladimira Putina koji je zbog agresije na Ukrajinu zaslužio - srednji prst.

Čitajte i: Tko je Holly Valance, nesuđena nasljednica Kylie Minogue koja bi od Abramoviča kupila Chelsea

Lady Gaga i Michael Polansky u vezi su dvije godine: prvi put su zajedno viđeni na proslavi njegova rođendana u prosincu 2019., a da je stvar ozbiljna pokazalo se proslavi Nove godine u Las Vegasu gdje su se strastveno ljubili.

Premda su mediji diljem svijeta mjesecima spekulirali da se par zaručio, vjenčao, pa čak i da čeka bebu, nijedna od tih informacija nije potvrđena. Osim one da se ludo zabavljaju kad god se i gdje god pojave zajedno u javnosti.

Michael Polansky se osim veze s Lady Gagom može pohvaliti i diplomom Sveučilišta u Harvarda, te fenomenalnom poslovnom karijerom. Poduzetnik je i investitor koji upravlja znanstvenim Institutom za liječenje zloćudnih bolesti postupcima imunoterapije, a pokrenuo ga je jedan od suosnivača Facebooka, njegov dobar prijatelj Sean Parker.

image

Styling je upotpunila nakitom draguljarske kuće Tiffany & Co.

JAMES SHAW/AVALON/PROFIMEDIA

Iz krugova bliskih paru doznajemo da je Michael inteligentan, visoko obrazovan i ozbiljan tip, koji više od svega cijeni privatnost i anonimnost.

No, za ljubav svoje partnerice spreman je i na kompromise, a predimenzionirani zlatni grudnjak s dodjele filmskih nagrada Britanske akademije sigurno će mu ostati vječna i jedna od najdražih uspomena na njihovu vezu

Linker
20. travanj 2024 11:03