NA MISS UNIVERSE

Uoči svadbe s Goranom Vlaovićem! Ivana Mišura pokazala besprijekornu liniju pet mjeseci nakon poroda

Izbor za Miss Universe Hrvatske 2021. okupio je nekadašnje missice - Nataliju Pricu, Jelenu Glišić, Ivanu Delač, Miu Rkman i Miu Pojatinu, a nije ga propustila niti Ivana Mišura.

Nekadašnja missica i zaručnica Gorana Vlaovića plijenila je pažnju na izboru za Miss Universe Hrvatske 2021. Diplomirana ekonomistica Ivana Mišura i bivši reprezentativac te stručni televizijski komentator u veljači ove godine dobili su djevojčicu, kći Vanu. Ivani je to prvo, a Goranu četvrto dijete. Vijest je objavljena na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske, gdje su otkrili i kako je par zaručen.

image
Izbor za miss nisu propustile niti bivše missice.
MISS UNIVERSE

U društvu stomatologinje i političarke Natalije Price te voditeljice Jelene Glišić, Ivana Mišura uživala je na izboru za najljepšu djevojku Hrvatske, a koliko se brzo nakon poroda vratila u formu, svjedoči njezina besprijekorna linija koju je pokazala obukavši mini haljinu pripijenu uz tijelo. Izgleda da su pripreme za nadolazeće vjenčanje u punom jeku. Ono bi se trebalo održati ovoga ljeta u jednom od zagrebačkih hotela, a Vesna Sposa najavila je kako će Ivana nositi haljinu iz njezina salona.

"Velika nam je čast i veselje podijeliti s vama da je predivna Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014. godine, svoju vjenčanicu pronašla upravo u Vesna SPOSA salonu. Svojom nevjerojatnom osobnošću pretvorila je isprobavanje vjenčanica u trenutak koji će nam uvijek ostati u sjećanju. Veselimo se daljnjoj suradnji i ne preostaje nam ništa drugo nego da željno iščekujemo vjenčane slike, koje, sigurni smo, neće biti ništa doli čistog savršenstva", napisali su ispod fotografija. Par se upoznao prije pet godina preko zajedničkih prijatelja, a u romansu su uplovili 2018. godine.

Čitajte i: Vlaović s bivšom miss dobio dijete, u službenoj objavi otkriven je i dosad nepoznat detalj o paru

Čitajte i: Ovo je ljepotica koja je ponijela titulu nove Miss Universe Hrvatske! Poklon koji je dobila - oduševljava!

Vlaoviću će sa 17 godina mlađom Mišurom ovo biti drugi brak. Više od 18 godina proveo je u vezi i braku s Milanom Vlaović Kovaček, a bivši supružnici imaju dvojicu sinova i kćer.

image
U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održao se najprestižniji izbor ljepote, 25. izbor za Miss Universe Hrvatske.
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2021. održan je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Hrvatska Miss Universe je Ora Antonia Ivanišević (20) iz Dubrovnika. Uz Mišuru i Pricu, izbor za miss pratile su i ostale bivše missice - Ivana Delač, Mia Rkman i Mia Pojatina.

Linker
19. travanj 2024 00:39