Getty Images
veliko slavlje

Unatoč velikoj razlici u godinama, slavni glumac tvrdi: 'To je žena koja mi je promijenila život'

Glumac Alec Baldwin pokazao je svoju nježnu stranu. Svojoj supruzi Hilariji posvetio je tople riječi i opisao njihov sudbonosni susret koji je vodio prema bračnim vodama

'Prije osam godina stigao sam na večeru u Pure Food and Wine on Irving Places s prijateljem. Sjeli smo vani jer je bila nevjerojatno topla noć za veljaču. Kad sam se okrenuo u jednom trenutku vidio sam ženu koja će promijeniti cijeli moj život. Potpuno. Osam godina zajedno. Hvala ti za sve što si mi pružila, ti si moj najveći dar', napisao je Alec.

Par se unatoč velikoj razlici u godinama - on ih je napunio 60, a ona 35, jako dobro slažu. Osim sina Romea kojeg su dobili prošle godine u svibnju, imaju još troje zajedničke djece, 5-godišnju Carmen Gabrielu, 3-godišnjeg Rafaela Thomasa te 2-godišnjeg Angela Charlesa.


Njihov susret bio je pravi prst sudbine, a par je proslavio večerom u restoranu gdje su se i fatalno zaljubili. Glumac iz veze s glumačkom kolegicom Kim Basinger ima ii 22-godišnju kćer Ireland Baldwin koja se bavi glumom i modelingom.

Linker
24. travanj 2024 16:10