Getty Images
Harvey Weinstein

Umjesto 10. godišnjice razvod: Potpuni krah braka nakon skandala

Protjerani holivudski producent Harvey Weinstein uspio je postignuti dogovor sa bivšom suprugom Georginom Chapman koja ga je odlučila napustiti nakon što ga je više od 60 žena optužilo za seksualno napastovanje.

Protjerani holivudski producent Harvey Weinstein uspio je postignuti dogovor sa bivšom suprugom Georginom Chapman koja ga je odlučila napustiti nakon što ga je više od 60 žena optužilo za seksualno napastovanje.

Njihov razvod priveden je kraju i to još u prosincu prošle godine, a ovih dana će papiri biti predani na sud i kraj njihovog braka postat će služben. Dogovor su navodno postigli krajem prosinca - mjeseca u kojem su trebali proslaviti desetu godišnjicu braka. Dogovor oko uvjeta uvelike im je olakšao njihov predbračni ugovor, a šuška se da je njegova bivša supruga za gotovo deset godina braka dobila između 15-20 milijuna dolara. Točni detalji nagodbe nisu poznati, ali zna se kako je u predbračnom ugovoru stajalo da u slučaju razvoda ne smiju davati intervjue ili objaviti knjigu o njihovom braku.

FILE PHOTO: 89th Academy Awards - Oscars Red Carpet Arrivals - Hollywood, California, U.S. - 26/02/17 - Harvey Weinstein. REUTERS/Mike Blake/File Photo
REUTERS
Harvey Weinstein

Par se upoznato 2003., godinu kasnije započeli su vezu, nakon što se on razveo od svoje prve supruge Eve Chilton, a te iste godine je Georgina Chapman pokrenula modni brend Marchesa zajedno s Keren Craig. Njezina modna kuća doživjela je veliki uspjeh, ali uvelike zahvaljujući njemu jer se od glumica koje su radile s njim očekivalo da nose kreacije brenda Marchesa.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08:  Producer Harvey Weinstein (L) and fashion designer Georgina Chapman attend The Weinstein Company and Netflix Golden Globe Party, presented with FIJI Water, Grey Goose Vodka, Lindt Chocolate, and Moroccanoil at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Tommaso Boddi/Getty Images for The Weinstein Company)
Getty Images for The Weinstein C

Par se vjenčao 2007. godine i u braku su dobili dvoje djece: kći Indiju Peral i sina Dashiella Maxa Roberta. Iako je Weinstein na početku svojeg velikog pada izjavio kako ga njegova supruga podržava, nakon nekoliko dana oglasila se Chapman i otkrila da ga je odlučila napustiti.

Srce mi se slama za sve žene koje su proživjele veliku bol zbog tih neoprostivih postupaka

- Odlučila sam napustiti svojeg supruga. Briga za djecu mi je prioritet i molim medije za privatnost u ovim trenucima – izjavila je Chapman koja se s razlogom boji i za svoj brend jer smatra da mu je nanesena velika šteta ponašanjem njezinog supruga te da će mnoge žene zazirati od nošenja njezinih kreacija na crvenom tepihu. Ipak, Marchesa je još uvijek na rasporedu za Tjedan mode u New Yorku.

Linker
25. travanj 2024 23:21