Novi 007

Uloga James Bonda mogla bi pripasti jednom od trenutno najseksepilnijih muškaraca na planeti

Osim što glumi u trenutno najpopularnijoj seriji na Netflixu, opako zgodnom britanskom glumcu predviđaju još blistaviji poslovni uspjeh.

Iako su se kao nasljednici uloge Jamesa Bonda dosad spominjali glumci Idris Elba, Sam Heughan, James Norton i, primjerice, Tom Hardy, kladionice u posljednjih tjedan dana proriču neke druge mogućnosti. Ako je vjerovati tim predviđanjima, nasljednik Daniela Craiga u filmovima o Jamesu Bondu mogao bi biti, kako se sve glasnije spominje - mladi britanski glumac Regé-Jean Page (31).

Ovaj glumac porijeklom iz Zimbabwea, naime, u samo tjedan dana na kladionicama je postigao koeficijent 16/1, pa su mu tako i šanse za ovu vrlo važnu ulogu u karijeri postale veće ispred već spomenutih glumačkih imena.

Zgodni Regé-Jean, koji je djetinjstvo proveo u Zimbabweu, a školovanje završio u Londonu, glumačku karijeru započeo je na "daskama koje život znače", a televizijski debi imao je prije šest godina u BBC-jevoj seriji "Waterloo Road". Široj javnosti je, pak, postao poznat po ulozi markantnog vojvode Hastingsa u hvaljenoj povijesnoj seriji "Bridgerton" autorice Shonde Rhimes, koja se upravo prikazuje na Netflixu i koju je do sad već pogledalo 63 milijuna ljudi.

A da nije glumac, otkrio je jednom prilikom, bio bi vjerojatno bubnjar u nekom bendu ili istraživač. Od potonje ga je ideje odbila pomisao da bi pritom vjerojatno nailazio na mnoge insekte, prije svega pauke, koji mu se baš i ne sviđaju. Kao dijete je bio glasan, zaljubljen u glazbu i vječito u akciji s bratom Toseom.

Linker
19. travanj 2024 01:54