Više ne skrivaju osjećaje

Uhvaćeni u strastvenom poljupcu! Stigao definitivni dokaz da su J.Lo i Ben Affleck nakon gotovo 20 godina ponovno zajedno

Tjednima se šuškalo, a fogotografije su potvrdile! J.Lo i Ben Affleck ponovno su zajedno, naime, uhvaćeni su u strasnom poljupcu u restoranu u Malibuu.

Više nema dvojbe da se nekadašnja ljubav između J.Lo i Bena Afflecka obnovila! Dvojac je, naime, uhvaćen kako razmjenjuje strasti i ne mari za druge oko sebe.

Čitajte i: Ruka preko ramena, susret sa starim znancima: Jennifer i Ben ni ne pokušavaju sakriti nježnosti u javnosti

Par je snimljen u strastvenom poljupcu u restoranu u Malibuu, a šuškanja oko obnove veze nakon gotovo dvadeset godina, očito su istinita. Fotografije su snimljene i objavljene u ponedjeljak u New York Postu, a osim "obnovljenog" para, s njima su bili neki članovi obitelji.

image
Poznati glumci ranih 2000-ih bili su popularan celebrity par.
ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

Podsjećamo, poznati glumci ranih 2000-ih bili su megapopularan celebrity par, a nazivalo ih se "Bennifer". Ljubavi je naprasno došao kraj 2003. godine kada su otkazali vjenčanje, a nakon nekoliko mjeseci se i razišli, čime su šokirali javnost koja ih je pamtila kao zlatni par.

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jenifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

Mnoge obožavatelje posljednjih su tjedana obradovala nagađanja da je par ponovno zajedno, a više su puta snimljeni u Los Angelesu i Miamiju, nakon što je J. Lo prekinula s Alexom Rodriguezom, bivšim igračem bejzbola s kojim je bila četiri godine u vezi.

Fotografije možete pogledati ovdje.

Prošli tjedan strani mediji su objavili da se Lopez planira iz Miamija preseliti u Los Angeles kako bi provodila više vremena s Affleckom (48) te da traži školu za svoje 13-godišnje blizance Maxa i Emmu.

Max i Emma djeca su iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem za kojeg se glumica udala svega pet mjeseci nakon prekida s Affleckom.

Linker
18. travanj 2024 05:13