Alen Đuras i djevojka Josipa Žižić
 Davor Matota
utroje na promenadi

Uhvaćeni na špici: Domaći pjevač već je tri godine sretno zaljubljen

Prije tri godine svojim je glasom, ali i osmijehom, osvojio publiku, ali i srce jedne djevojke s kojom najviše voli prošetati zagrebačkom špicom - u društvu njihove malene Belle.

Alen Đuras (26) je javnost osvojio svojim glazbenim talentom kada je 2016. godine sudjelovao u showu "The Voice". Mladi glazbenik od tada slijedi svoj san, a sigurno ste ga primijetili i kao jednog od izvođača u nagrađivanoj emisiji "A strana". Kako je Alenu pjevač Jacques Houdek bio mentor u realityju, naučio ga je mnogo o pjevanju, ali i važnosti scenskog nastupa.

'Uvijek mi je govorio da moram ostaviti srce i dušu na pozornici jer će samo tada ljudi to prepoznati. Bilo je prekrasnih trenutaka u A strani, puno se radilo, ali isplatilo se', kaže Alen koji se nada novoj sezoni glazbene emisije.

Mladog glazbenika i njegovu dugogodišnju djevojku Josipu Žižić sreli smo u šetnji s njihovim kućnim ljubimcem, Bellom pasmine shiba inu na zagrebačkoj špici.

Spica / Zagreb 20.04.2019. / foto: Davor Matota / Alen Djuras i vjerojatno djevojka Josipa Zuzic (pas Bella je njihov zajednicki pas)
Davor Matota
Alen Đuras s djevojkom Josipom Žižić

Spica / Zagreb 20.04.2019. / foto: Davor Matota / Alen Djuras i vjerojatno djevojka Josipa Zuzic (pas Bella je njihov zajednicki pas)
Davor Matota
Alen Đuras i djevojka Josipa Žižić

Kako moraju zajednički brinuti o ljubimcu, često su u šetnji i uživaju u proljeću u Zagrebu, dok će ljeto provesti u Trogiru. Uhodani trio najviše voli hodati po prirodi, ali znaju uživaju i na kavici na samoj špici.

Alen se glazbom aktivnije bavi posljednjih pet godina. Nastupajući je stekao samopouzdanje, a uz glazbu, voli trčanje i skuplja trzalice za gitaru. Pjevački idol mu je Bruno Mars, voli slušati Sama Smitha i grupu Next Of Kin, ali voli poslušati i operu, primjerice Luciana Pavarottija. Otkako je sudjelovao u showu prije tri godine izdao je nekoliko pjesama zadnja od njih je 'Ne mogu se miriti'.

Linker
06. ožujak 2024 05:37