Kate Moss i grof

Uhvaćena sa zaručničkim prstenom na ruci, ali tvrdi da ne ide pred oltar: ‘Na mojoj ruci je iz drugog razloga‘

Iako je izvor blizak slavnom paru nedavno prošle godine otkrio da planiraju vjenčanje, Kate Moss je rekla da joj drugi brak još nije ni na kraj pameti.

Slavnog supermodela Kate Moss (46) paparazzi su uhvatili s prstenom kojeg krasi veliki dijamant. To ne bi bilo ništa čudno da ga je nosila na bilo kojem drugom prstu, ali prsten je bio na lijevom prstenjaku gdje se obično nosi zaručnički prsten. No Moss, koja već pet godina hoda s 33-godišnjim fotografom grofom Nikolaiem von Bismarckom rekla je za magazin The Telegraph da neće tako uskoro stati pred oltar.

image
Kate Moss i grof Nikolai von Bismarck u vezi su već pet godina.
MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Oh ne, nisam zaručena. Samo sam u vezi, u predanoj vezi. To je bio poklon mog dečka", rekla je Moss za vintage prsten sa smaragdom i dijamantom. "Mislim da se nakon razvoda moj prsten osjećao malo usamljeno", dodala je manekenka koja se 2015. rastala od Jamieja Hincea nakon četiri godine braka.

Ipak, izvor blizak paru prošle je godine rekao da slavni par planira vjenčanje.

"Odlično se slažu i sve ozbiljnije razgovaraju o vjenčanju. Nikolai je prijateljima otkrio kako razmišlja o zarukama i vjenčanju u crkvi. On je tradicionalan dečko i jako je zaljubljen u Kate i želi ozakoniti vezu", ispričao je izvor.

image
Kate Moss, njezina kći Lila Grace i Nikolai von Bismarck na Pariškom tjednu mode.
J.M. HAEDRICH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Iako Moss svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, otkrila je da s dečkom voli ići u shopping nakita. "Baš to voli. Mislim da neki muškarci uživaju u kupnji nakita, baš kao što ga mi žene volimo primati na dar", rekla je Moss.

Iako manekenka voli vidjeti nakit na muškarcima, istaknula je da Nikolai baš ne voli nositi nakit. "Ne mogu ga zamisliti da nosi prstenje, narukvice ili ogrlice. To jednostavno nije on", zaključila je. Inače, Moss je poznata po dobrom ukusu za modne dodatke. Naime, s brendom Messika dizajnirala je vlastitu kolekciju nakita koju je fotografirao upravo grof von Bismarck.

Linker
18. travanj 2024 07:46