luksuz i kič

Udala se Paris Hilton! Nakon raskošne ceremonije na Bel Airu, slavilo se u zabavnom parku, a među gostima bila je i Kim Kardashian

Nakon troje propalih zaruka, Paris je našla ‘četvrtu sreću‘. Za poduzetnika Cartera Reuma udala se na luksuznom imanju svog pokojnog djeda i bilo je onakvo kakvo je oduvijek zamišljala - bajkovito, s puno uzvanika i popraćeno kamerama.

Nakon nekoliko propalih zaruka, bogata nasljednica lanca hotela Hilton, Paris Hilton, udala se za poduzetnika Cartera Reuma na raskošnoj ceremoniji u Los Angelesu. Vjenčanje se je bilo baš u Parisinom stilu - luksuzno i pomalo kičasto, a održalo se na imanju njezinog pokojnog djeda Barrona na Bel Airu.

Na listi uzvanika bila su mnoga poznata lica poput reality zvijezde Kim Kardashian, koja je na slavlje došla u crnoj uskoj haljini dizajnera Ricka Owensa, glazbenica Paule Abdul i Demi Lovato, kao i Parisine sestre Nicky i majke Cathy Hilton.

image

Kim Kardashian

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

No, ono o čemu se naveliko još uvijek priča je Parisina haljina koju potpisuje ni manje ni više nego luksuzni dizajner Oscar de la Renta, a krasi je bogata čipka, kako na haljini, tako i na velu.

Paris se zaista pobrinula da njezino multimilijunsko vjenčanje bude zaista posebno i praćeno sa svih strana pa je angažirala snimatelje i producente koji su osmislili reality seriju “Zaljubljena Paris” koja je prikazana na dan vjenčanja, 11. studenog, na streaming platformi NBC Universal, Peacock.

U njoj Carteru Reumu pokazuje imanje na kojem će se vjenčati, a snimila je i njihove zaruke u veljači. Carter je kleknuo pred Paris na jednom privatnom otoku i zaručio je s prstenom s krupnim dijamantom rezanim emerald cutom (u pravokutnik) koji je dizajnirao Jean Dousset, pra-praunuk francuskog draguljara Louisa Cartiera, a vrijedan je oko milijun dolara.

Okršaj do posljednjeg konfeta: Bogate nasljednice Ivy Getty i Paris Hilton svoja su multimilijunska vjenčanja zakazale u istom mjesecu

Sve je, naravno, bilo popraćeno i kamerama, a isječak je podijelila i sama Paris na svom Instagramu, napisavši: "Odrasla sam čitajući bajke, a sada živim svoju".

Hello! Magazine objavio je ekskluzivne fotografije s vjenčanja bogate nasljednice i poduzetnice, a neki od gostiju rekli su da je mladenka "bila izvan sebe od sreće".

"Rekla je: ‘Bio je to najbolji dan u mom životu. Nisam ni zamišljala da mogu biti ovako sretna! Osjećam se kao da sam najsretnija djevojka na svijetu!", rekao je jedan od gostiju na vjenčanju.

image

Paris i Carter su se nakon vjenčanja otišli zabavljati u zabavni park.

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/RACHPOOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Paris svakog sata na društvene mreže stavlja nove fotografije s vjenčanja, kao i after partyja koji se još uvijek održava u zabavnom parku u Los Angelesu. Sudeći prema outfitima gostiju, čini se da je Paris naredila da dress code bude što kičastiji i vrckaviji, što je dokazala i svojom drugom vjenčanicom u njezinoj najdražoj boji - ružičastoj u kojoj je izgledala poput Barbie lutke.

image

Paris Hilton na after party došla je u ružičastoj ‘vjenčanici‘ koju je nadopunila cipelama s platformom.

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/RACHPOOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Umjesto elegantnog odijela, njezin suprug Carter Reum na partyju se pojavio u ni manje ni više nego - trenirci i bojama se uskladio s Paris.

image

Demi Lovato

MHD/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA
image

Parisina sestra Nicky Hilton.

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Parisina majka Cathy Hilton.

VASQUEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako javlja Page Six, Paris je za samu ceremoniju napravila ono što je obećala - promijenila je nekoliko haljina, a ukupno je najavila da će ih biti čak 11. Za prvi ples sa suprugom odjenula je haljinu s potpisom dizajnerice Galie Lahav, a kasnije se preodjenula u haljinu koju je specijalno za nju napravila dizajnerica Pamella Roland. I pri kraju večeri, Hilton se još jednom presvukla i to u kraću verziju Oscar de la Renta haljine kako bi mogla neometano plesati.

Tri puta zaručena

Hilton i Reum prvi su put potvrdili svoju vezu u travnju 2020. te se čini da je Paris konačno našla nekoga po svojoj mjeri. Iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost - bila je zaručena čak tri puta, no nikada nije došla do oltara. Izlazila je s nekoliko poznatih faca uključujući Benjija Maddena iz benda "Good Charlotte", Douga Reinharda iz "The Hillsa", a hodala je čak i s Nickom Carterom iz hit benda devedesetih "Backstreet Boys".

Prvi put se zaručila 2002. za tadašnjeg dečka, modela Jasona Shawa. Zaruke su potrajale godinu dana prije nego je ona sve prekinula 2003. Ponovno je rekla ‘da‘ 2005. i to čovjeku istog imena - Parisu Latsisu. Ipak, zaruke su prekinuli u listopadu iste godine.

image

Paris Hilton i Chris Zylka.

ALBERTO SCARPINATO/IPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Treća sreća ipak nije bila takva - 2010. je upoznala Chrisa Zylku na partyju povodom Oscara, iako su se od prije poznavali. Za njega je mislila da je pravi te ju je Chris zaprosio s ogromnim dijamantnim prstenom na snježnoj padini u Aspenu. No, sve su prekinuli samo par mjeseci nakon zaruka.

Paris je nedavno otkrila da je bila na potpomognutoj oplodnji te da ona i novi suprug očekuju bebu pa je vjenčanje definitivno bila ‘točka na i‘. A hoće li njihova sreća potrajati, to ćemo tek vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 18:14