Instagram
s domaćim potpisom

Udala se Judita Franković! Pogledajte vjenčanicu koja oduzima dah

U vjenčanici retro stila starog Hollywooda blistala je glumica Judita Franković kada se ove subote svom dugogodišnjem partneru Marku Brdaru zaklela na vječnu ljubav

'Osjećam da bih s Markom mogla provesti život', rekla je još prije šest godina glumica Judita Franković kada je, tada još s leptirićima u trbuhu nakon dvije i pol godine veze govorila o svom dečku. Marko Brdar danas je njezin suprug kojemu je proteklog vikenda nakon osam i pol godina ljubavi u Ljubljani rekla veliko 'da'. 36-godišnja zagrebačka glumica poznata po ulogama junakinje u seriji 'Počivali u miru', te filmovima Sonja i bik', 'Ćaća', 'Majka asfalta', ljubiteljica je vintage stila stoga ni njezina vjenčanica nije mogla izgledati drugačije. Haljinu za svoj najvažniji dan povjerila je sigurnim rukama dizajnerskog dvojca - Vjekoslavu Franetoviću i Nikici Ivančeviću koji stoje iza brenda eNVy room.

Instagram

'Kada je Judita vidjela ovu vjenčanicu odmah se zaljubila u nju. Bila je to ljubav na prvi pogled. Haljinu smo šivali posebno za nju, a riječ je o svilenom satenu s minimalno decentne čipke na orukavlju i čipka detaljima na leđima koja su otvorena', rekli su nam Vjeko i Nikica čiji model ove haljine stoji 9990 kuna.

eNVy room
Vjenčana haljina eNVy rooma koju je nosila Judita

Linker
20. travanj 2024 09:17