CROPIX
Izbaci stres!

Ubojita forma: Poznata voditeljica bez trunke šminke pokazala što je zaslužno za njenu liniju

Ni na odmoru Nikolina Pišek ne miruje, pohvalila se kojim energičnim sportom održava kondiciju i zavidnu liniju.

Uvijek besprijekorno dotjerana i u top formi voditeljica Nikolina Pišek (44) pokazala je da i za vrijeme odmora i po nesnosnim vrućinama ona odradi svoj trening.

"Nemoj se brinuti ako se borim s tobom. Zabrini se kada to prestanem raditi", napisala je Nikolina uz seriju fotografija na kojima udara boksačku vreću. Ovaj sport nije toliko popularan kod žena, ali odličan je za izbacivanje viška energije, stresa i stjecanje zavidne kondicije. Sve više poznatih dama boksanje uključuje u svoje rutine vježbanja, a Nikolina je definitivno jedna od njih.

Vreću koja visi na terasi s pogledom na more Nikolina je prvo dobro istukla, a zatim i zagrlila. Voditeljica je blistala u jednostavnom sportskom outfitu - ljubičastim tajicama i sportskom topu. Podignute kose i bez šminke poručila je svima da "Nikad neće sve biti savršeno, moraš se za to pobrinuti".

Karantenu provela u Hrvatskoj

Voditeljica koja već godinama živi u Beogradu, posljednje vrijeme s obitelji boravi u Hrvatskoj gdje je provela i karantenu zbog epidemije koronavirusa. Tako su izbjegli eskalaciju prosvjeda u Beogradu, koje je ipak zbog upućenosti u situaciju komentirala za Gloria.hr.

"Ova situacija sada je definitivno izmaknula kontroli. Potreslo me, jako. Agresiju nikoga prema nikome ne mogu nikako opravdati. Ljudi u desetinama tisuća ne izlaze na ulicu zato što im je dobro, nego zato što stvari ozbiljno ne valjaju", ispričala je Nikolina iz svog iskustva prije manje od mjesec dana.

Pročitajte i:

Nikolina Pišek o dramatičnim događajima u Beogradu: 'Situacija je izmaknula kontroli! Potreslo me, jako!'

Ovo od nje ne bismo očekivali! Nikolina Pišek ponavlja trend i artikl oko kojeg se lome koplja

Nikolina Pišek oglasila se o gorućoj temi: 'Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam'

Kriza je uzela danak! Nikolina Pišek rastura, a Ella si pomaže kako god može

Linker
19. travanj 2024 13:11