Instagram
AMERIČKI OLIMPIJAC SLAVI

U tri godine braka stigla tri sina: Ovog puta se slavni par nije držao tradicije kod biranja imena

Američki sportaš podijelio je s obožavateljima vijest da je u njegovu obitelj stigao još jedan član: treći sinčić s kojim su u biranju imena odabrali potpuno drugačije nego prva dva puta.

Plivač Michael Phelps (34) i njegova supruga Nicole presretni su zbog dolaska još jednog sina, ipak svojoj trećoj prinovi odabrali su malo drugačije ime u odnosu na prva dva sina. Iako su svi očekivali kako će nastaviti s tradicijom biranja imena koja počinju sa slovom B, ovog puta odabrali su ime Maverick Nicolas. Maleni Maverick rođen je 9. rujna i već ima svoj Instagram profil, a na prvoj obiteljskoj fotografiji uz njega su i njegova braća Beckett (3) i Boomer (1).

Ime Maverick posljednjih je godna sve popularnije, i u stalnom je porastu još od 2000. godine, a lani je bilo 73. najpopularnije ime za dječake u SAD-u.

Umirovljeni američki plivač i njegova supruga oduvijek su željeli troje djece i želja mu se sada napokon ostvarila, iako je bivša misica Nicole još za vrijeme druge trudnoće priznala kako se nada djevojčici.

Prije nego je Beckett došao na svijet, najtrofejniji olimpijac na svijetu je rekao kako se osjeća spremnijim nego prvi put, no nije očekivao da će biti išta lakše. "Nicole i ja se trudimo pronaći balans tako da svako dijete dobije jednaku pažnju i ne osjeća se zapostavljenim. Mislim da je to veliki izazov, no i prilika za nas da puno toga naučimo", rekao je u intervjuu ponosni otac.

Prije odlaska na Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. godine i nekoliko mjeseci nakon rođenja prvog sina, par se oženio u tajnosti na privatnoj ceremoniji, dok su u listopadu iste godine priredili slavlje u meksičkom gradiću Cabo San Lucas.

Linker
20. travanj 2024 01:09