Profimedia
the kids supply

U prodaju je stigla linija dječje odjeće s potpisom Kim Kardashian i Kanye Westa

Ako ste opčinjeni modnim izričajem malene North West, kćeri najpoznatije starlete na svijetu i njezinog supruga Kanyea Westa, sada imate priliku svoju djecu odjenuti u komade koje nosi 4-godišnja trendseterica.

Kim Kardashian i Kanye West koji malenu North već dugo odijevaju u gotovo isključivo custom made komade s vlastitim potpisom, u petak su lansirali liniju dječje odjeće pod nazivom "Kids".

Logotip brenda koji se sastoji od čovječuljaka koji tvore slova u imenu nacrtao je sam Kanye, a modeli, među kojima se nalazi i svilena haljinica te neodoljive bomberice u kratkom su roku gotovo u potpunosti rasprodani i to unatoč paprenim cijenama.

Svilena haljinica dolazi i u crnoj boji

Za "rokerski" sweatshirt potrebno je odvojiti

Za svilenu bombericu, stajliš će mame, primjerice, morati odvojiti vrtoglavih 240 dolara dok maskirna trenirka za klince, inspirirana Kanyeovom Yeezy kolekcijom, stoji 125 dolara.

Trenirka po cijeni od 5

Za svilenu bombericu potrebno je izdvojiti 0

Paralelno s lansiranjem linije, američki je reper izbrisao svoje račune na društvenim mrežama - navodno se radi o dizanju prašine kako bi njihov modni pothvat bolje zaživio, a s obzirom na trenutačnu potražnju, čini se da je pred glazbenikom i njegovom suprugom još jedan poslovni uspjeh.

Linker
14. travanj 2024 23:23