NEVOLJE U RAJU

U posljednjoj epizodi TV showa potresena Kim otkrila ponovni pad: ‘Idući put moram biti bolja‘

U posljednjoj epizodi showa "Keeping Up With The Kardashians" zanimljivosti unutar četiri zida poznate obitelji ne nedostaje, a Kim je otkrila kako je ponovno pala ispit prava!

Svjetski poznata reality zvijezda u posljednjoj epizodi showa "Keeping Up With The Kardashians", Kim Kardashian, otkrila je kako je po drugi put pala ispit koji polaže nakon prve godine prava.

Nakon 14 godina emitiranja koje su obitelj Kardashian učinile globalno poznatima, završio je poznati TV show.

Kim Kardashian, jedna od poznatih sestara koja trenutno studira pravo, planira otvoriti vlastitu odvjetničku tvrtku koja će se fokusirati na reformu zatvorskog sustava, a u emisiji je otkrila kako se osjeća u vezi ponovnog pada.

"Nisam uspjela... Jednostavno se ne smijem previše stresirati zbog toga", izjavila je Kim.

Iako je potresena rezultatom, Kim se ne predaje te nastavlja sa stavom da će idući put biti bolja kako bi ostvarila svoj cilj.

Prošle je godine Kim posjetila Bijelu kuću zajedno sa zatvorenicama koje je pomogla osloboditi. Crystal Munoz, Judith Negron i Tynice Hall izrečene su manje zatvorske kazne nakon što je Kim lobirala kod tadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa.

Čitajte i: Pidžama party sa stilom: Billie Eilish nakon haltera iz Čakovca odabrala odjeću Kim Kardashian

Riječ je o zatvorenicama koje su iza rešetaka završile zbog zločina i prekršaja povezanih s drogom i novčanim prijevarama, a čija su djeca još bila mala kad su ih zatvorili. Kim osim toga vodi i kampanju za promjene u američkom pravosudnom sustavu, posebice u vezi nesrazmjernog broja dugotrajnih kazni određenih etnički manjim skupinama u odnosu na bijelce.

image
Kim je trenutno u procesu razvoda s reperom Kanyeom Westom s kojim je bila u braku sedam godina.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Kim motiva ne nedostaje, a sestra Khloe ju je utješila riječima: "Imala si Covid, proslavila 40. rođendan. Dogodilo ti se puno toga - i sama karantena. Mislim da se ovaj pokušaj doista ne računa."

Inače, Kim je trenutno u procesu razvoda s reperom Kanyeom Westom s kojim je bila u braku sedam godina i s kojim ima četvero djece.

Čitajte i: Kanye West i Irina Shayk su zajedno! Uhvaćeni na romantičnom odmoru u francuskoj provansi

U posljednjoj epizodi emisije, Kim se dotakla i svoje bračne situacije te je majci Kris izjavila kako sada traži 'potpunu sreću' te da je shvatila da je u nesretnom braku, nakon razgovora s terapeutom.

U travnju ove godine Kim se pridružila elitnom klubu superbogataša postavši milijarderkom. Njezino bogatstvo tada je doseglo milijardu dolara zahvaljujući poslovima s kozmetikom i odjećom, kao i prihodima od TV-a, ali i raznih drugih investicija.

Gledatelji će u živote obitelji sljedeći puta moći zaviriti u dvodijelnom specijalu 'Keeping Up With The Kardashians', koji će se emitirati u SAD-u kasnije ovoga mjeseca.

Linker
23. travanj 2024 19:05