naših 25 godina

U novom broju Glorije sve o velikom slavlju: Intrigantne fotografije iz noći glamura i iznenađenja

Dobro je poznata činjenica da su prvu naslovnicu magazina Gloria krasili glazbenik Sandi Cenov i bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija. Ta čast bila je najbolja potvrda da njegova karijera ide u pravom smjeru, a Sandi i nakon 25 godina još jednom blista na naslovnici poznatog časopisa - ovaj put okružen poznatim damama.

Naslovnica i brojne stranice novog broja magazina Gloria inspirirane su fotografijama s tuluma godine gdje su se pojavile brojne zvijezde. S obzirom na to da je Sandi ušao u povijest kao lice s prve naslovnice magazina Gloria i ovog je puta - na slavljeničkom broju - u glavnoj ulozi, ali ovog puta okružen kolegicama s estrade.

"Tu 1994. godinu, naravno, pamtim po ljubavi s Fani, ali i po tome kako nam je svima bilo lijepo u novoj Hrvatskoj. Čak je i glazba letjela na tim krilima! Te smo godine u veljači, sjećam se, izdali album ‘U tvojim mislima'. Gloria je sve to popratila, kao što je i dalje pratila i moje veze, i moje lude godine samca, moj nomadski život, ljubav sa suprugom Ilinom i mirniji obiteljski život s dvoje naše djece, kćerkom Zarom i sinom Mikulom. Pravi ste kroničar mog puta, a sve te Glorije čuva moja baka', otkrio nam je povodom rođendana Sandi Cenov (50).

arhiva Gloria

"I dan-danas volim zaviriti u Gloriju, najviše volim pročitati vaše odlične intervjue. Drago mi je što postoji tiskovina koja nas ne bombardira politikom", dodao je glazbenik i naglasio da magazin čita i kod kuće, kad ga kupi supruga, i kod frizera, na plaži, a sigurno će požuriti i po novi broj na kojem u društvu najpoznatijih voditeljica - Barbare Kolar, Ivane Paradžiković i Marijane Batinić - krasi slavljeničko izdanje u kojem donosimo veliki pregled noći glamura i iznenađenja.

Linker
25. travanj 2024 17:36