BRUTALNO ISKREN

U najgoroj formi ikad! Legendarni glumac lajkove na društvenim mrežama skuplja fotografijama kakvih se drugi stide

Američki glumac Will Smith pohvalio se - pivskim trbuščićem. "Bit ću iskren, u najgoroj sam formi u životu", napisao je glumac na svom Instagramu.

Američki glumac, glazbenik i producent Will Smith (52), koji se proslavio ulogama u TV serijalu ‘Princ s Bel Aira’, te filmskom serijalu ‘Ljudi u crnom’ napokon se, čini se, umorio od jurnjave za idealom vječite mladosti i potpisao kapitulaciju zrelim godinama u koje je odavno zagazio. Na svom profilu na instagramu objavio je fotografiju na kojoj pozira u boksericama i raskopčanom gornjem dijelu trenirke. Kako je u prvom planu tog autoportreta u prirodi njegov pivski trbuščić glumac je objavu popratio autoironičnim komentarom: “Bit ću iskren: u najgoroj sam formi u životu”, te svojom brutalnom iskrenošću u svega nekoliko sati prikupio milijune lajkova i stotine komentara.

“Genijalno! Ovo je jedna od najboljih objava u povijesti društvenih mreža”, “Čovječe, zaslužio si odmor u 53. godini života”, “Hej, ti si Will Smith, baš te briga kako izgledaš!”, “Izgledaš kao milijun dolara (malo izgužvanih, doduše)”..., samo su neki od njih.

Čitajte i: To bi vrijedilo vidjeti: Will Smith iznajmljuje vilu iz serije 'Princ iz Bel Aira', a 2021. je već bukirana!

Slavni glumac očigledno se malo opustio i zapustio u vrijeme pandemije koronavirusa, kad su mnogi filmski projekti poput njegovih završili na čekanju.

Premda su gotovo svi filmovi u kojima je igrao glavne uloge postali tvornice novca te su samo na blagajnama američkih kina u prosjeku ostvarili zaradu veću od sto milijuna dolara zbog čega je Will Smith jedan od najbolje plaćenih glumaca u holivudskoj povijesti - osobno bogatstvo procjenjuje mu se na 350 milijuna dolara, manje je poznato da je slavni glumac i teški ovisnik o adrenalinu zbog čega inzistitra da svoje opasne scene snima - bez dvojnika i kaskadera.

Upravo zbog toga i prirode svog posla glumac mora biti u top formi, pa su ovakve fotografije kakvima se nedavno “pohvalio” na društvenim mrežama njegovim obožavateljima dosad bile - nezamislive. Pa su se umjesto o njegovim najgorim fotografijma zabavljali raspravljajući o njegovim najgorim filmovima. Na toj listi zasad uvjerljivo vode Netflixov akcijski triler ‘Bright’ u kojem Smith igra policajca zarobljenog u svijetu orka, vila i vilenjaka, te ‘Odred otpisanih’ nevjerojatno zbrkani akcijski spektakl iz DC-jeve franšize o superherojima. U stopu ih slijedi ljubavna melodrama ‘Seven Pounds’ u kojoj igra aeronautičkog inženjera, krvica za pogibiju sedmero ljudi, za što se pokušava iskupiti spašavajući tuđe živote - donirajući drugima vlastite organe.

Linker
19. travanj 2024 19:48