Maja Jurović
GODINA IZ SNOVA

U 'fashion' obitelj dolazi prinova: Nakon sedam mjeseci braka stigle su radosne vijesti

Nakon deset godina veze i prošlogodišnjeg uplovljavanja u bračnu luku, poznati par s modne scene sada uživa u slatkom iščekivanju.

Pred osnivačem Fashion.hr-a Vinkom Filipićem (40) i direktoricom marketinške agencije te bivšom manekenkom Sanelom Seferagić (33) najljepši su trenuci života. Nakon deset godina veze i vjenčanja koje su organizirali prošle godine, na ljeto im stiže sin. Prvi čovjek vodećeg modnog događanja u Hrvatskoj organizirao je vjenčanje u bajkovitom ambijentu Klovićevih dvora u Zagrebu.

Ljubavna priča sa Sanelom traje od 2009., a povezala ih je, dakako, moda. Godinu prije nego što su prohodali, upoznali su se u Zadru na Fashion.hr-u koji je Vinko organizirao, a Sanela je na njemu nosila revije. Njihova veza od prvog je dana bila veoma ozbiljna jer su već dvije godine kasnije počeli zajednički život, u 120 četvornih metara velikom stanu u urbanoj vili u Gornjoj Dubravi, koji su skupa i uredili. Vinko je Sanelu zaprosio na poseban način - na jednoj planini u inozemstvu, kamo ju je odveo na romantično putovanje u dvoje.

zagreb 23.10.2015
vinko filipic i sanela seferagic, moj dom
na slici:
foto vedran peteh
Vedran Peteh

"Kad smo prvi put došli vidjeti stan, bio je svibanj, sve je bilo zeleno i mirisno, a pogled s terase na Dotrščinsku šumu ostavio nas je bez daha", opisala je Sanela svojedobno njihov dom. Na vjenčanju je mladenka je zablistala u trendi bijelom odijelu; odjenula je sako otvorenih ramena i trapezice, bijeli choker i u ruci nosila buket bijelog cvijeća. Mladoženja je također odjenuo zanimljivu kombinaciju - uz modro odijelo, kombinirao je crveni karirani prsluk i leptir mašnu istog uzorka.

Instagram
Prekrasni mladenci su zablistali u odijelima...

Linker
20. travanj 2024 02:11