Profimedia, AKM-GSI
Stroga pravila

U Evinog muža zaljubljeno je pola planeta: 'Ne dam vam svog muškarca ni djecu, oni su privatni'

Američka glumica ima jasna pravila o tome što iz obiteljskog života želi objavljivati na društvenim mrežama te unatoč brojnim zahtjevima svojih pratitelja ne misli popustiti.

Glumica Eva Mendes u vezi je s kolegom Ryanom Goslingom od 2011., par ima dvije kćeri i podosta su škrti s dijeljenjem informacija iz privatnog života. Eva je otkrila da ima razrađen plan oko objavljivanja sadržaja na društvenim mrežama i u medijima.

"Uvijek sam imala jasne granice kad se radi o mom muškarcu i mojoj djeci. Govorit ću o njima, naravno, uz granice, ali neću objavljivati fotografije iz našeg svakodnevnog života", napisala je Eva na Instagramu kao odgovor na komentar jednog fana.

Dok ne mogu dati pristanak

Mendes je u dugogodišnjoj je vezi s kolegom Goslingom, koji je osvojio ženska srca diljem svijeta zahvaljujući ulozi u filmu "Bilježnica", u kojoj su dobili Amandu Lee, koja će idućeg mjeseca navršiti četiri te Esmeraldu Amadu, koja ima pet i pol godina.

"Budući da su mi djeca tako mala i ne razumiju što objavljivanje njihove fotografije stvarno znači, nemam njihov pristanak. Neću objavljivati njihove fotografije dok ne budu dovoljno stare da mi daju pristanak", objasnila je američka filmska zvijezda kubanskih korijena.

Što se tiče supruga, koji je naravno dovoljno odrastao da joj da pristanak, Eva ima nešto drugačije pravilo o objavi zajedničkih fotografija ili videa.

Njeni pratitelji žele i Ryana

"Kad govorimo o Ryanu, objavit ću samo neka sjećanja na momente koji su već poznati, poput slika iz filmova koje smo radili ili takve stvari", objasnila je Eva fanovima koji su spomenuli da "ne bi zamjerili da se Ryan pojavi na stranici s vremena na vrijeme".

"Moj muškarac i moja djeca su privatni".

"To mi je jako važno i hvala vam što to razumijete, ugodan dan želim i šaljem ljubav", odrezala je odlučna Eva bilo kakvo 'žicanje' uvida u obiteljski život glumačkog para Mendes-Gosling.

View this post on Instagram

TBT

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

A da se kao i svaka mama i Eva voli pohvaliti genijalnostima svojih kćerkica, samo bez fotografije, vidljivo je iz njezinih intervjua. Tako je za People ranije ove godine nahvalila svoje djevojčice da su već žene sa svojim mišljenjem i dok ih nastoji zaštititi, ne želi im nametati svoje mišljenje i ukuse.

"Moja petogodišnjakinja reže svoje čarape, skine onaj dio za stopala, i voli nositi čarape kao rukave. Neki dan nosila je donje rublje kao šešir, ja sam joj rekla kako je to predivno i da bih htjela to i sama nositi", opisala je Eva Mendes.

Pročitajte i:

Rijetko se pojavljuje, ali uvijek oduševi: Eva Mendes u sve samim hit komadima

Nitko tako ne živi u Hollywoodu: Ryan Gosling i Eva Mendes odgajaju djecu bez dadilje

Ryan Gosling s kćerkicom i njezinom lutkom u naručju prizor je koji obožavateljice žele vidjeti

Ne zna se koja je slađa: Eva Mendes na poslovni put povela trogodišnju kći

Linker
18. travanj 2024 04:16